Te is mindig kizárod a gyorséttermeket, amikor diétázol? Pedig nem biztos, hogy ez a tuti megoldás, a dietetikusok szerint van olyan étel a McDonald's-ban, ami még ilyenkor is beleférhet. 

Néha napján Meki?

Kelsey Costa, a Consumer Health Digest dietetikusa és táplálkozási tanácsadója elmondta, hogy ugyan a diéta alatt, és alapvetően, a hétköznapokban sem ajánlott túl sok gyorséttermi ételt fogyasztani, van 1-2 üdítő kivétel, ami néha beleférhet. A kulcs természetesen itt is a néha, hiszen naponta ezeket sem javasolt fogyasztani, de az biztos, hogy egy diéta időszak alatt ezekkel az opciókkal ártasz a legkevesebbet. 

Tojás McMuffin

A legtöbb szakértő a tojásos McMuffin megrendelését javasolta. Hiszen ez a reggeli szuper minőségű tojást tartalmaz, valamint a  zsírt sem zárhatjuk ki teljesen a mindennapokból, ez van a szalonnában. Az étel 310 kalóriát tartalmaz, 17 gramm fehérjét és 30 gramm szénhidrátot, ami nem is annyira rossz arány! A dietetikus szerint, ez az egyik legalacsonyabb kalóriatartalmú opció az étteremben. 

Víz

Ugye te is tudod, hogy nem kell kólát innod a mekiben? Sőt, zéró kólát sem. Ezekben az éttermekben általában nem csupán palackozott víz, de kimért szóda is kapható, amivel megkíméled magadat egy nagy adag cukortól, és még hidratálsz is. Hidd el, nem olyan szörnyű ez!

Nuggets

A nuggets nagyrésze csirke, ami a diéták egyik oszlopos tagja. Ezen kívül persze ott van rajta a tempura, amiben már több a kalória, de az biztos, hogy még így is akkora adag fehérjét viszel be, hogy nem dönthetsz vele rosszul.

via