Kicsit elfajultak a dolgok a menyasszony és a koszorús lány között: az elkeseredett testvér a Redditen osztotta meg a történetet, ami majdnem tönkretette a kapcsolatukat. 

Egy nő a rövid hajú húgát kérte fel koszorúslánynak az esküvőn, és a menyasszonynak az volt a kérése, hogy vesse alá magát hajhosszabbításnak. A koszorúslány azonban nem jött lázba az ötlettől, a menyasszony pedig annyira dühbe gurult a dologtól, hogy megfenyegette a testérét: ha nincs hajhosszabbítás, el se jöjjön az esküvőre.

A menyasszony attól tartott, hogy a húga rövid  bobfrizurája  túlságosan furcsa és figyelemfelkeltő, így kitűnne a többiek közül. 

Nem akárhogy állt bosszút a koszorúslány

Elmondtam neki, hogy nem fogok hajhosszabbítást csináltatni, mire ő azt válaszolta, hogy ez nem vita tárgya. Így hát elmentem és találtam egy fodrászt a házamhoz közel, csakhogy még rövidebbre vágattam a hajam

– kezdte a nő a Redditen. 

Miután elküldte a húgának az  új hajáról  készült képet, pánikszerű telefonhívást kapott, hogy vajon a kép photoshoppolva van-e. Amikor rájött, hogy a hajvágás valójában teljesen valódi, a menyasszony rácsapta a nőre a telefont.

A Reddit-felhasználók szerint a bosszú teljesen jogos volt, egyikük például azt írta: 

Ha emiatt nem hajlandó meghívni téged, akkor miért kért fel egyáltalán koszorúslánynak? És ha a hajad tönkretehet egy egész esküvőjét, akkor az nagyon ütős lehet! Gratulálok a szuper frizurához!

Via