Sok lány álmodik arról, hogy menyasszonyként hófehér ruhában mondja ki a boldogító igent. Ám nem sokaknak van ennyire komoly képe arról, hogyan nézzen ki az esküvőn a násznép. 

A TikTokon lett híres a menyasszony

Jordan, a Tik-Tok új sztárja, aki azzal vált híressé, hogy meglehetősen ritka és furcsa dress code-ot írt elő az az esküvői vendégeinek.

Valószínűleg mindenki nagyokat nézett, aki meghívást kapott erre az esküvőre, ugyanis a meghívón előre feltüntették, hogy az az ifjú pár kérése, hogy mindenki fekete ruhában érkezzen az esküvőre.

Az elsőre merésznek hangzó ötletnek egyébként nagyon komoly háttere van, a szerelmesek megtervezték, hogy úgy lehet a leglátványosabb a hófehér esküvői ruha, ha vendégsereg egy hatalmas kontrasztot reprezentál körülöttük, és mindenki fekete ruhában érkezik.

A násznép sem értette

A menyasszony nagyon aktív volt a szervezés során, és inspirációs képeket is küldött a vendégeknek, hogy milyen típusú fekete ruhát látni rajtuk szívesen a nagy napon.

Természetesen nem volt konfliktusoktól mentes a folyamat, nagyon sokan értetlenül álltak a dress code előtt, és többen is próbálták meggyőzni a menyasszonyt, hogy ne csinálja ezt.

Többen úgy érezték, hogy inkább temetés hangulata lesz emiatt a nagy napnak, de az ara egyáltalán nem foglalkozott velük. Utólag is úgy látja, hogy a lehető legjobb döntést hozta.

via