Ideje kinyomozni, milyen nap volt, amikor születtél, ugyanis ez rengeteg dolgot elárul rólad! Lássuk, pontosan mit!

Hétfő

Azok az emberek, akik hétfőn születtek, nagyon érzékenyek. Általában nem az észérvek alapján hoznak döntést, hanem a megérzéseikre hallgatnak. Barátságosak és romantikusak, így a személyes kapcsolataik nagy hatással vannak a mindennapjaikra. 

Kedd

A keddi emberek tele vannak energiával, nem egyszerű felvenni velük a versenyt. Merészek, türelmetlenek, aktívak és ambíciózusok. Néha azért lassíts kicsit, és ha komoly döntés előtt állsz, légy alaposabb, megfontoltabb!

Szerda

Ha szerdán születtél, akkor tuti, hogy workaholic vagy. Imádsz pezsegni, menni, dolgozni, a feladat számodra mindig szent. Szuperül kommunikálsz, egy perc alatt megérteted a másikkal, hogy mire gondolsz, mit szeretnél. 

Csütörtök

Kifejezetten vidám személyiség vagy, szeretnek a közeledben lenni az emberek. Nem csoda, mindig van egy bíztató szavad a másikhoz. Nlha viszont légy kicsit önzőbb, és légy résen, hogy ki az, aki csak érdekből barátkozik veled.

Péntek

Ha pénteken születtél, akkor egy igazi művész vagy. Szeretsz a megérzéseidre hallgatni, ám könnyen befolyásolható vagy. Hidd el, egyáltalán nem gond, ha valakinek nemet mondasz valamire. Ha te másképpen gondolod, ne tégy úgy, ahogyan nem szeretnél, csak mert valaki meg akar győzni.

Szombat

Nagyon határozott vagy, az életed egy missziónak tekinted. Meg vagy róla győződve, hogy neked komoly feladatod van a Földön! Semmiképp se hagyd, hogy bárki is meggyőzzön ennek az ellentétéről, vidd véghez, amire úgy érzed, hivatott vagy!

Vasárnap

Egy ragyogyó személyiség vagy, az emberek vagy nyíltan, vagy titokban, de imádnak. Annyira jófejnek tartanak, hogy mágnesként vonzódnak hozzád az emberek. Néha azonban haljamos vagy elbízni magadat a hatalmas népszerűség miatt, ami nem tesz jót az imidzsednek.

via