A  Cook4me+  Connect multifunkcionális digitális edénnyel könnyedén kommunikálhatunk,  hiszen magyarul is képes erre. A jól átlátható menüben megtalálható az összes alapbeállítás, köztük 150 feltöltött recept, amelyek mindennapi inspirációként szolgálhatnak a főzéshez.  Ha ez mind nem lenne elég és még mindig nem tudja mit főzzön,  tegye fel ezt az egyszerű kérdést a  Tefal  alkalmazásnak: Mi lesz ma a vacsora? A mobilalkalmazás több különböző szempont alapján ad ötleteket: például ha nem tudja mit főzzön, csak meg kell adni a hűtőben lévő alapanyagokat. Vagy olyasmit enne újra, amit a családi nyaraláson kóstolt?  Az alkalmazásban erre is találhatók javaslatok.  Ezután csak csatlakozni kell közvetlenül a Cook4me + Connecthez, és a recept megjelenik az edény kijelzőjén, és lépésről lépésre főzhetünk az utasításoknak megfelelően. És ha ötletre van szüksége az esti menü tálalásához, csak lépjünk be az alkalmazásba, és nézzük meg az elkészült étel fotóit.

Gyorsabb és egészségesebb egyszerre

A nagy nyomás alatti főzés az élelmiszer hőkezelésének rövidebb idejének köszönhetően sokkal nagyobb mennyiségű tápanyagot, azaz biológiailag aktív anyagokat képes megtartani, amelyekre az aktív életmód következtében mindenkinek egyre nagyobb szüksége van. Több tápanyag, kevesebb zsír, ez is a  Cook4me+  Connect segítségével történő főzés jellegzetessége. A  Tefal  azt is tudja, hogy néha csak egy kis kiegészítés kell a tökéletességhez, ezért megalkotta az Extra Crisp Lid tartozékot, egy sütőfedelet, amely klasszikus sütővé vagy forrólevegős olajsütővé alakítja a Cook4me-t. Így abszolút minimális zsírtartalommal lehet sütni ropogós sültkrumplit vagy pirítani aranyszínű sajtkérgeket a rakott zöldségre. Csak a képzelet és az ízlés szabhat határt a Cook4me+-nak, a mobilalkalmazás receptjeinek inspirációjával korlátlan főzési lehetőségeket kínál.


A Cook4me+ Connect multifunkcionális edény (CY855830) 150 előre programozott receptet kínál, amelyek a  TEFAL  alkalmazásnak köszönhetően most ingyenesen kiegészíthetők új receptekkel. Ez az alkalmazás Bluetooth-on keresztül szinkronizál a  mobileszközzel, és hozzáférést biztosít a TEFAL szakácsok által kifejlesztett Cook4me+ Connect receptek százaihoz. Intuitív digitális felületével és alkalmazásával segít gyorsan elkészíteni az összes kedvenc receptet.  Több mint 2000 receptfotó segítségével lépésről-lépésre ad útmutatást,  és az elkészítési folyamat táblagépről vagy okostelefonról is megnézhető. A Cook4me+ Connect multifunkcionális edény 6 főzési módot tesz lehetővé: gőzölés, magas nyomás alatti főzés, klasszikus főzés 3 hőmérsékleti szinttel - mérsékelt (lassú sütés), közepes és magas (sütés / pörkölés), valamint olyan hőmérséklet fenntartása, ahol az étel meleg marad főzés után. A magas nyomás alatti főzési móddal rövidebb idő alatt elkészülnek a kedvenc receptek, és könnyen követhető a képernyőn megjelenő összes utasítás. Nem kell semmit ellenőrizni, a főzés automatikusan történik, és a késleltetett kezdés biztosítja, hogy a finom étel időben elkészüljön. A 6 literes tartálynak köszönhetően tökéletesen elkészített ételek tálalhatók akár hat személy részére is. A tapadásmentes felület és az edény levehető részei (tartály és gőzkosár) biztosítják a könnyű tisztítást és mosást a mosogatógépben. 

Ajánlott ár: 129 990 HUF

Kompatiblitás:

Az applikáció elérhető az App Store-ban,  iPad 3/iPad mini, iPhone 4S és újabb modellek esetén, illetve a Google Playen Android 4.3-as és újabb modellek esetén.

A francia Groupe SEB családi vállalkozás, amely a magyar piacon a Tefal, Rowenta és  Krups márkák által vált ismertté, kötelezi magát a termékei 10 évig tartó javíthatóságára – ez a vállalat termékeinek már 95 %-ára érvényes. A Groupe SEB 2050-re a szén-dioxid-semlegesség elérését tűzte ki célul. A Groupe SEB termékeit növényi tintával nyomtatott, újrahasznosított kartonpapírba csomagolja, és azokban szállítja.