Nincs is jobb a tengerparton való napozásnál, amit szinte csak egy dolog keseríthet meg: az, ha a strandon túl nagy a szél, a leterített törölköző után pedig össze-vissza rohangálni kell. Szerencsére a következő tippel ez nem fordulhat elő: Jules, a TikTok egyik utazási vloggere ugyanis megosztotta kedvenc napozós trükkjét ezekre az esetekre, ami szerinte mindig beválik! 

Ez a napozós trükk mindig működik a TikTokker szerint

Nincs más dolgod, mint leteríteni a törölköződet/strandlepedődet  és a sarkainak a legszélét óvatosan betemetni egy kis homokkal. Készen is vagy! Még stabilabb lehet a törölköződ, ha a sarkakat egy kicsit még a homokba is leásod, tehát nemcsak raksz rá egy-egy marokkal, hanem még le is mélyíted azt a homokba. 

Ez a trükk azért szuper, mert így tutira nem viszi el a szél a törölköződet és akármennyit is legyél a vízben, legalább nem kell amiatt aggódnod. Ráadásul így helyet is spórolsz magadnak a napozáskor, hiszen ha az összes cuccodat rárakod a plédre azért, hogy ne vigye el azt a szél, szinte már semmi helyed nem marad!

A nő tippjét az egekig magasztalták a TikTokon: vannak, akik óriási lepedővel próbálták ki ezt a trükköt és ők állítják, hogy a méret teljesen mindegy, ha elég homokot rakunk a leterítők sarkára, tutira nem viszi el azt a szél! 

Via