Vannak, akik állandóan magabiztosak, és mindig úgy tűnik, hogy tele vannak önbizalommal. Ez a munka bizony belülről kezdődik, most 3 olyan szokást osztunk meg veled, amelynek az önbizalommal teli emberek a magabiztosságukat köszönhetik. 

Őszinték az érzéseikkel kapcsolatban

Nem csupán másokkal, de magukkal szemben is végtelenül őszinték. Mindig tisztázzák, hogyan érzik magukat, nem rejtegetnek semmit. Ha valami bántja őket, elmondják a másik embernek, és saját magukat sem próbálják azzal hitegetni, hogy minden rendben van, amikor nincs.

Mentális pihenés

Kerülik azokat a szituációkat, amikor úgy érzik, hogy a mentális egészségüket teljesen feleslegesen teszik ki plusz negatív munkának. Nem mennek bele felesleges vitákba, és kezelik azokat a helyzeteket, ami nyomasztó lehet a számukra. Ez persze nem azt jelenti, hogy elmenekülnek a felelősség elől, pusztán azt, hogy kétszer is meggondolják, milyen vitába mennek bele.

Hangot adnak az akaratuknak

Nem szégyellik azt, hogy vannak vágyaik, vannak olyan dolgok, amelyeket szeretnének, ha teljesülnének. Ezeket az igényeket tisztán kommunikálják, és nem érzik azt, hogy bármilyen rosszat tennének azért, mert kifejezik, milyen szükségleteik vannak. Mivel nem görcsölnek rá, másokban sem úgy csapódik le, hogy követelőznek. 

via