Ez a nyári ruha most a legnagyobb sztár az interneten. Egyszerű, mégis nagyszerű szabása miatt mindenkinek jól áll, ezért rengeteg embernek adta vissza az önbizalmát.

Letarolta a netet ez a nyári ruha

A pénztárcabarát, nagyjából 10 ezer forintos ruha nagyon puha, ezért a vásárlók a legkülönlegesebb programokra is ezt választják. Pamut és vászon keverékéből készült, így a kánikula idején sem forrósodik fel, megőrzi a hűvösségét, ami elsődleges szempont a legforróbb napokon. 

A négyszögletes nyakkivágás, a rövid puffos ujjak, és a kiszélesedő design, amely deréknél viszont szűk sokak szerint igazi áldás, hiszen eltakarja a hasat, így egyáltalán nem látszik, kinek pontosan milyen a testalkata. Sok nő szerint igazi álomalakot varázsol, és nagyon szexinek érzik magukat benne.

Az XS-től a az XL-nek megfelelő méretig minden változatban kapható, sőt, még színt is választhatnak a vásárlók: fekete, khaki és pink verzió is létezik belőle.

Fotó: New Look

Csak úgy szórják rá a bókokat

A márka szerint az a ruha fő fegyvere, hogy tényleg bármilyen eseményre tökéletes választás lehet: a hétköznapokban remek viselet egy kényelmes tornacipővel, de este is bevethetjük, egy magassarkúval tökéletes ünnepi szett lehet belőle. 

A vásárlók nem restek pozitív kommentet hagyni sem, a legtöbben két dolgot emelnek ki. Egyrészt, hogy rengeteg magabiztosságot ad nekik ez a viselet, és végre bátran, szexinek érezve magukat léteznek a mindennapokban, ha ez van rajtuk. A másik, hogy a környezetük is imádja a ruhát, és az azzal járó új énjüket, így rengeteg bókot zsebelnek be. 

Sok vásároló dicsérte a ruha hosszát is, mivel bokáig ér, és a puffos ujjak sem túl szűkek, így rendkívül kényelmes viselet.

A ruhát ITT tudod megvásárolni. 

via