Itt az ideje, hogy megfejtsd, mire predesztinál a születési hónapod.

január

Az év első hónapjában születettek meglehetősen önfejűek, és nem engedik, hogy bármi akadályozza ambícióikat. Született vezetők, de nem nagyon alkalmazkodnak mások véleményéhez. Nagyon jó tanárok.

február

A februári babák rengeteg kreativitással vannak megáldva. Szeretik az intellektuális vitákat, de irtóznak a sekélyes emberektől. Lelkükben szabadok, életszemléletükben meglehetősen bohémek. Szeretik az utazást és a kalandokat, és otthon érzik magukat a természetben. Nagyon hűséges barátok és gondoskodó partnerek.

március

Hihetetlen kreativitással és képzelőerővel rendelkeznek, viszont visszafogottak és befelé figyelnek, ha kell. Fontos, hogy önmaguk maradjanak minden helyzetben. Érzelmeiket a művészet segítségével fejezik ki. Kedvesek, gyengédek és együttérzőek, békét és csendet keresnek, bárhová is mennek.

április

Meglehetősen dominánsak, és nem bírják, ha irányítani akarják őket. Egyenesek, gyakran kellemetlenkednek is, ha ez az őszinteség ára. Karizmájuk mágneses, így egyszerre sok barátot és ellenséget vonzanak. Impulzívak, és ritkán gondolkodnak, mielőtt cselekszenek.

Május

A legtöbb tehetséges zenész, színész és előadó májusban születik. Társadalmilag aktívak, és bárhová is mennek, barátokat szereznek. Szórakozásra és intelligenciára egyenlő mértékben van szükségük.  Véleményüket és vágyaikat is gyakran változtatják, és könnyen ráunnak bármire. 

június

Ezek az emberek rendkívül érzékenyek és szeretetre méltóak. Nem túl szókimondóak, mert inkább a szeretet, mint az igazság vezérli őket. Nagyon romantikusak, de könnyen féltékenyek is. Egy apróság is elég ahhoz, hogy bizonytalanok legyenek magukkal kapcsolatban. Nem mutatják ki mindig az érzéseiket, úgy bántod meg őket, hogy észre sem veszed. 

július

Vidámak, és természetükből adódóan kalandvágyók, kedvesek és rokonszenvesek. Hajlamosak magányosnak érezni magukat, néha pedig szarkasztikusak, valamint kissé különcök. Sajnos a depresszió sem ismeretlen sokuk számára. Kedves természetük van, de nem lehet őket bármikor megközelíteni. Nagyon temperamentumosak és könnyen sérülnek.

augusztus

Az augusztusban születettek jószívűek, akik a családi értékeket tartják a legfontosabbnak. Inspiráló egyének, akik rendkívül emberközpontúak és spirituálisak. Nincsenek anyagi problémáik, hiszen szorgalmas természetükkel rengeteg pénzt keresnek, és félre is tudják azt tenni.

szeptember

Intelligens, spirituális és melankolikus – ezek a szavak összegzik a szeptemberben született embereket. Gondolataikkal és tetteikkel mindig megmutatják, mennyire rendszerezettek, és általában zseniálisak a saját területükön. Nem tudnak megbirkózni a kritikával, és öncenzúrázó természetük időnként megakadályozza őket abban, hogy elérjék céljaikat. Túl mélyen belemennek olyan helyzetekbe, amelyekbe nem kellene. 

október

Az októberben születettek Fortuna gyermekei, és a szerencse mindig mellettük áll. Céljaikat mindig, kivétel nélkül elérik. Nagyon nehéz velük vitatkozni, mert könyörtelenül harcolnak, nem adják fel, amíg nem nyernek. Ha feldühítik őket, nagyon bosszúállóvá válhatnak. A művészet és az irodalom szerelmesei, és sajnos gyakran irigységre hajlamosak. Hitelesek és őszinték, és nem szabad hazudni nekik, mert azonnal kiszagolják.

november

Az év utolsó előtti hónapja empátiát, pozitivitást és tisztánlátást hoz a benne születettek életébe. Élesek és kifürkészhetetlenek. A nagylelkűség az egyik erős tulajdonságuk. Motiválóak, bátrak és lendületesek, de nem szeretik, ha dicsérik őket. Nincs uralmuk érzelmeik felett, kivéve a haragot – kiváló haragkezelési készségeik vannak.

december

Az év utolsó hónapjában születetteknek szerencséjük van abban, hogy megtalálják a tökéletes párjukat, és a legjobb állásokat. Nagyon empatikusak a barátaikkal, ám nem ennyire jók más dolgok menedzselésében: a kötelezettségek elkerülésének mesterei. Kockázatvállalók, és néha potenciális veszélynek teszik ki magukat. Nem szeretik a szabályokat és a fenntartásokat.

via