Szereted a pirítóst? Szerinte nincs olyan nap, hogy ne ezzel indítanád a napot? Akkor van egy megdöbbentő hírünk, mivel rengeteget elárul a személyiségedről! Például azt is, hogy mi alapján hozol döntéseket.

Ezt árulja el a személyiségedről a kedvenc pirítósod

Biztosan te is szereted a meleg pirítóst, amit ehetsz magában, vajjal, esetleg avokádóval vagy amivel csak szeretnél. De azt tuti, hogy eddig nem gondoltad, milyen sokat elárul a személyiségedről, hogyan eszed. 

DailyMail

Teljesen sötét pirítós 

Szereted, ha a kenyered elég barna, és az sem zavar, ha egy kicsit megégett? Akkor azok közé az emberek közé tartozol, aki szeret mindent kézben tartani. Félelem nélkül kimondod a véleményed, és sosem aggódsz a döntéseid következményei miatt

Sötétbarna pirítós 

Kifejezetten egy határozott személy vagy, aki szeret mindig előre gondolkodni. Te nyomás alatt is nyugodt tudsz maradni, éppen ezért nem okoz számodra problémát, ha hirtelen kell döntést hoznod. Ugyanakkor szeretsz előre tervezni, és számításba veszel mindent.

Közepesen megsült pirítós 

Folyton szabályokat állítasz fel az életben, és mindig tartod magad ezekhez. Mielőtt döntést hozol, minden lehetőséget mérlegelsz. Kifejezetten higgadtnak számítasz, ezért a barátaid gyakran fordulnak hozzád tanácsért. 

Aranybarna pirítós

Olyan ember vagy, aki számára nagyon fontosak az érzések és az érzékek. Ez a döntéshozatalnál is megjelenik, legtöbbször az érzelmeid befolyásolnak vagy éppen a megérzéseidre hallgatsz.

Barna és ropogós 

Ha a világosabb, ropogós pirítós a kedvenced, akkor te egy nagyon összetett személyiség vagy. Fontosak számodra az érzelmek, de sokszor saját magadban is elbizonytalanodsz. Éppen ezért nehezen hozol döntéseket, mások számára kifejezetten csapongónak tűnhetsz. 

Könnyű pirítós 

Ha azok közé tartozol, akik éppen csak megmelegítik a kenyeret, akkor egy nagyon empatikus ember vagy, akinek fontosak a kapcsolatai. Ha tudod, hogy a döntéseid másokra is hatással vannak, nagyon sokat vívódsz. Nem szeretnél senkinek sem csalódást okozni. 


Via