Sajnos sok olyan dolog van, ami egy pillanat alatt tönkreteheti a szexet és a legmeghittebb pillanatokat. Itt van például az a tény, hogy nem ritka, hogy valaki úgy érzi, pisilnie kell a behatolás hatására. 

Természetes, ha pisilned kell szex közben

Nem te hibáztál, nem tehetsz róla, ha pisilned kell szex közben. Ez egyszerű biológia: a behatolás nyomást gyakorol a húgyhólyagra, mivel a hólyag közvetlenül a hüvelynél található. Így ha ezt nyomás éri, akkor vizelési ingert fogsz érezni. 

Az sem mindegy, milyen pozícióban szexelsz, hiszen egyes pózoknál sokkal könnyebben érzed majd a vizelési ingert. Ilyen például a kutyapóz, ahol meglehetősen mélyre kerül a hímvessző, így az átlagnál gyakrabban jöhet elő a kellemetlen érzés.

Hogyan csökkentheted a vizelési inger esélyét?

Szintén beindul ez az inger akkor, amikor a partner a G-pontot stimulálja, vagy például amikor a spriccelést szeretné valaki elérni. Ez azonban becsapós. Lehet, hogy te is tapasztaltad már, hogy ilyenkor kiszaladtál a mosdóba, de nem jött semmi. Nos, itt csupán a tested játszik vele, mert sok esetben az inger ellenére, nem is kell pisilned.

A nőgyógyászok szerint, ettől nem szabadulhatsz, ám két dologgal csökkentheted, a szex közbeni vizelési inger kialakulásának az esélyét. Az egyik, hogy az aktus előtt elmész a mosdóba. Ha akkor kiüríted a húgyhólyagodat, akkor kevésbé lesz érzékeny szex közben. A másik pedig, hogy olyan pózt választotok, amelynek esetében nem annyira mély a behatolás, és nem éri olyan erős hatás a hólyagot.

via