Morcosan ébredsz még egy pihentető éjszaka után is? Úgy érzed, nincs ami meghozná a motivációd? Lehet, hogy csak rosszkor csörög a vekker. 

Változtass a napirenden!

Itt az ideje, hogy kicsit tudatosabban kezd a napjaidat, és már abban is meglásd a következményeket, hogy hány órakor ébredsz. Kezdjük a rossz hírrel: minél korábban, annál jobb! Na ne zárd be az ablakot, hidd el, nem is annyira kegyetlen ez a dolog, mint amennyire elsőnek annak tűnik. 

A koránkelők bizonyítottan sikeresebbek, és mivel sokkal tudatosabbak, ezért az életminőségük is sokkal jobb, mint a szundizást kedvelőknek. 

Nemrég 1000 ember részvételével készítettek egy felmérést, ahol ahol a korai kelés pozitív hatásain volt a hangsúly. Itt megvizsgálták a fizetéseket, a hangulatot, a produktivitást is, és meglepően korai eredmény jött ki. 

Szinte éjjel kelnek a legjobbak

A felmérés kimutatta, hogy azok a résztvevők voltak a legboldogabbak, keresték a legtöbb pénzt, és voltak a legsikeresebbek mind a magánéletben és a munkában, akik hajnali 4 órakor kelnek reggelente. 

Ha elsőre nem érzed magadban az erőt az extrém korai keléshez, adj magadnak egy próbahetet! Csak egyszer nézd meg, mi történik, ha hétfőtől péntekig azt a nem mindennapi rutint követed. Ki tudja? Talán nem is annyira vészes? Felkelni soha nem egyszerű, 7 órakor pont ugyanolyan nehéz lehet, mint 4-kor.

via