Bár a menzesz egy nő életének normális velejárója, menstruációs vérről álmodni már egészen más tészta. Az effajta álmok nagyon rémisztőek is lehetnek, ráadásul biztosan tudni szeretnéd, mit jelentenek. Íme 5 spirituális magyarázat arra, miért kísért álmodban a havi ciklusod. 

Egy új kezdet jöhet 

Paradox, de mentrusációs vérről álmodni akár még jót is jelenthet. Elképzelhető, hogy valami pozitív dolog irányába haladsz, hamarosan egy új fejezet nyílik majd az életedben. A vér a megújulás szimbolikája lehet, álombeli megjelenése jelentheti azt, hogy egy kívánt cél felé haladsz, sikeresen. 

Tramutikus élmények 

A menstruációs vér megjelenése az álomban utalhat valamiféle traumatikus élményre, titokra, amit éppen felfedni készülsz valaki előtt. Ha az álmodban azt látod, hogy vérfoltos a ruhát, akkor simán lehet, hogy rászántad magad arar, elárulsz magadról egy titkot valakinek, akiben megbízol, de rettegsz attól, miként fog rá reagálni. A tudatalattid ezzel az álommal viszont azt is próbálja sugallni, hogy itt az idő és meg kell szabadulnod minden negatív érzéstől. 

Megbocsátás

Bármilyen hihetetlennek is tűnik, de ha álmodban mensturációs vér jelenik meg, akkor nem kizárt, hogy te és az exed újra egymásra találtok. A vér a megbocsátás, kibékülés jele lehet, azt üzenheti, hogy készen állsz végre túllépni a régi sérelmeken és képes vagy új fejezetet nyitni a kapcsolatotokban. 

Árulás 

Rossz előjel, ha arról álmodsz, valaki a te jelenlétedben menstruál. Ez egy figyelmezetető jel lehet arra, hogy egy hozzád közel álló személy elárulni készül téged. Legyél résen, vedd észre a hamis barátokat!

Szégyen 

A vért régen a tisztátalanság szimbólumának tartották, hosszú évekig a szégyennel párosult. Ezek a rossz beidegzősédek pedig valamiért máig kódolva vannak a nőkben, valahol mélyen sokan még mindig úgy érzik a havi ciklus rossz, szörnyű dolog. Ezért egyesek, akik bűntudatod éreznek valami miatt, a tudatalattijuk segítségével ostorozzák magukat. Ezek az emberek gyakran álmodnak menstruációs vérről, így vezekelnek az állítólagos hibáik miatt, álmukban. Viszont nem szabad hagynod, hogy ez az érzés elhatalmasodjon feletted. Emlékeztesd magad, hogy mindenki követ el baklövéseket, ha pedig képes vagy elfogadni ezt a tényt, akkor az álmaid sem akarnak majd megbüntetni semmiért. 

(via)