A tavalyi év folyamán a koreai Squid Game minden idők egyik legsikeresebb filmsorozata lett: 28 nap alatt több, mint 111 millióan nézték meg a Netflixen, a főszereplőkből pedig igazi szupersztárok váltak, akik olyan luxusmárkák divatnagykövetei lettek, mint a Louis Vuitton vagy a Gucci.

Nem lehet megunni a sorozatot 

A Squid Game iránti rajongás persze azóta sem hagyott alább, ezért a készítők már az első évad után nem sokkal bejelentették, hogy 2023 első felében érkezik a második évad is! 

Az új évadot egy rendkívül hátborzongató minielőzetessel harangozták be a készítők és ha hinni lehet a pletykáknak, még durvább és még sokkolóbb játékokat találtak ki a nézőknek, mint azt eddig gondolni lehetett. 

Életre keltik a Squid Game-t

Ezek után már szinte nem is meglepő, hogy a készítők fejében nemrég felmerült, hogy az eredeti sorozat mintájára csinálnak egy valóságshowt, élő szereplőkkel, valódi kihívásokkal és persze rengeteg pénzzel! Na jó, azért nem teljesen az eredeti mintájára, hiszen itt a feladatok teljesen biztonságosak lennének és nem halna meg (sőt, nem is sérülne meg) senki, de azért biztosan embert próbáló és kihívásokkal teli feladatokon kellene részt venniük azoknak, akik megmérettetik magukat.  

Jó hír, hogy ebben te is részt vehetsz! A Netflix készítő ugyanis csinálnak egy Squid Game: The Challenge reality showt, ahol 456 szereplő küzdheti magát végig a 4.56 millió dolláros (kb. 1.8 milliárd forintos) főnyereményért, ahol csak egy győzhet – a többi pedig kiesik a játékból.

A valóságshowhoz a világ minden tájáról keresnek játékosokat és nem számít sem a külső, sem a végzettség, tehát lényegében bárki jelentkezhet, aki elmúlt 21 éves és beszél angolul. A casting zoom-on fog történni a következő pár hónapban, de csak augusztus 26-ig jelentkezni, ezért, ha kicsit is izgat a dolog, küldd be mielőbb a jelentkezésed ezen a linken

Via