A szállodai dolgozók ismét elárultak pár titkot, most azt osztották meg, hogy miként lehet sokkal jobb szobát kapni ugyanazért az árért. A dolog nem annyira nehéz, csupán pár apró trükköt kell bevetned hozzá! 

Pár tipp, amivel könnyedén jobb szobát kaphatsz a szállodai dolgozók szerint 

A hotel dolgozók szerint nem mindig jó módszer, ha csak rákérdezel, hogy van-e jobb szoba. Bizonyos esetekben beválhat, de ez nagyban függ a személyzettől. Azonban van pár trükk, amit érdemes bevetni.

Apró kedvesség 

Felvetted valami miatt a kapcsolatot az utazás előtt a szállodával? Segítettek neked valamit elintézni? Akkor itt az alkalom, hogy megháláld. Nem kell nagy dologra gondolni, már a kedvesség és pár apróság is sokat számít, a dolgozók pedig legtöbbször értékelik a figyelmességet

Szólj a különleges alkalmakról 

Ha születésnapot, évfordulót vagy eljegyzést ünnepeltek, azt jelezzétek! A szállodai dolgozók szerint azt a legjobb, ha már a foglalás után kicsivel felveszed a kapcsolatot a hotellal, így biztosan fel tudnak készülni. Rossz módszer, ha csak az érkezéskor árulod el, ilyenkor már nem tudnak meglepni. 

Fontos, hol foglalsz 

A dolgozók szerint nagyon sokat számít, hogy milyen oldalon foglalsz. Ha közvetlen a hotel oldalán adod le a foglalásod, nagyobb eséllyel kaphatsz sokkal jobb szobát ugyanazért az árért. 


Via