Izgalmas személyiségteszt bukkant fel, amivel azt mérheted fel, hogy valójában mennyire vagy boldog. Persze a boldogság relatív és sok formája van, de ezzel a képes teszttel, most felfedheted a valódi érzelmeidet

Itt a személyiségteszt

A feladat igazán egyszerű, pillants rá a képre, és jegyezd meg a legelső dolgot, amit megláttál. Ha ezzel végeztél, akkor olvass tovább, és máris mutatjuk a részletes jellemzést. 

szemelyisegteszt-2023
Valleyislelighting.net

Fák

Ha a fákat láttad meg elsőként, akkor tipikusan olyan ember vagy, aki szinte mindenért rajong. Imádod a természetet, és az élet apró dolgait. Nagyon elégedett vagy, ezért szinte minden boldoggá tesz. Kreatív vagy, aki összhangban van a környezetével. Kíváncsinak számítasz, roppant nagylelkű vagy, amivel elnyered mások elismerését.   

Szemek

Ha a szemeket pillantottad meg, akkor nagyon lendületes, vidám személyiségnek számítasz. Optimista a hozzáállásod és nagyon pozitív vagy, ami igazán nyitottá tesz. Sokszor mások nagyon közvetlennek ítélnek meg, de ez téged semmiben sem akadályoz. Alapvetően nagyon boldog, elégedett vagy, ugyanakkor néha gyanakvóvá válhatsz. Ezért ilyenkor a boldogságod nem töretlen. 

Ég

Ha az eget láttad meg először, akkor nagyra törő álmaid, terveid vannak. Nem elégszel meg kevesebbel, de mindent megteszel azért, hogy elérd a célodat. Éppen emiatt sokszor túlságosan fegyelmezett vagy, elfelejted élvezni az életed, és nem is tartod magad annyira boldognak. Képes vagy kockázatot vállalni, de elfeledkezel az igazán fontos dolgokról. 

Árnyékok

Ha a kép alsó, sötét része ragadta meg a figyelmed, akkor főként introvertált vagy, és gyakran szorongsz. Úgy érzed senki sem ért meg, nehezen nyílsz meg az embered előtt, emiatt csak nagyon ritkán érzed magad boldognak. Nehezen tudsz kapcsolatot teremteni másokkal, és roppant sebezhető vagy. 


Via