Ez a pillangós személyiségteszt hihetetlenül egyszerű. Csak nézd meg a képet, válassz egy pillangót, aztán olvasd el, hogy melyik tulajdonságaidat próbálod meg elrejteni mások elől. 

Fotó: Brigitte.de

Első pillangó

Szinte senki nem hiszi el, hogy te tényleg mindig ennyire vidám vagy. Pedig rengeteg örömöt találsz az élet apró dolgaiban, és mindent megteszel, hogy megoszd ezeket másokkal.

Második pillangó

Mindig arra törekszel, hogy helyesen cselekedj, mert a tiszta lelkiismeret az, amire a legjobban vágysz. Próbálsz sokszor lazábbnak tűnni, de a becsületed mégis mindennél fontosabb. 

Harmadik pillangó

A kudarc a legnagyobb félelmed, nagyon ambiciózus vagy, és mindent megteszel, hogy elérd a céljaidat, ám legbelül rettegsz attól, hogy belebuksz az álmaidba. Viszont nem akarod, hogy ezt lássák.

Negyedik pillangó

Arra törekszel, hogy minél több tapasztalatot szerezz, mert hiszel abban, hogy ez az élet igazi értelme. Mégis próbálsz a biztosra menni, mert rettegsz az ismeretlentől. 

Ötödik pillangó

Az emberek őszinte és építő jellegű tanácsért vagy kritikáért fordulnak hozzád, mert tudod, hogyan láss egy helyzetet objektívan. Ám a saját dolgaidat te sem tudod kívülről látni. Éppen ezért érzelmi alapon döntesz. Ennél sokkal magabiztosabbnak akarsz tűnni.

Hatodik pillangó

Szereted a harmóniát, és nyugodt, földhözragadt személyiség vagy. Néha szeretnél is kicsit vadabb, bátrabb menni, de egyelőre nincs hozzá bátorságod. Mégis mindent megteszel, hogy lazának tűnj!

via