A mindennapok során biztosan te is gyakran kerülsz stresszes szituációba. Nagy a nyomás a melóban, lekésted a repülőgépet, vagy csak szimplán vitáztál valakivel. A feszültséget mindenki másként kezeli és tudja elengedni, ezzel a teszttel most kiderítheted, hogy te melyik csoportba tartozol. 

Itt a személyiségteszt 

A feladatod egyszerű, csupán rá kell nézned az alábbi képre, és meg kell jegyezned a legelső dolgot, amit megláttál. Annyit elárulunk, hogy egy macskát vagy egy cipőt kell látnod. Nem tanácsos sokáig nézni, mert akkor megváltoztathatod a döntésedet.

szemelyisegteszt-stressz-2023
Valleyislelighting.net

Macska 

Ha a macskát láttad meg elsőként, akkor azok közé az emberek közé tartozol, akik hajlamosabbak lazán kezelni az életet. Nem jellemző rád a túlzott aggódás, képes vagy elengedni a stresszt. Ettől persze nem válsz megbízhatatlanná, csupán sokkal higgadtabban tudsz gondolkodni. Ez a képességed türelmesebbé, megértőbbé tesz mások felé. 

Cipő 

Ha elsőként a cipőt láttad meg, akkor megpróbálod mindenből a lehető legtöbbet kihozni, ez pedig sokszor stresszel jár. Gyakran aggodalmaskodsz, és nehezen tudod elengedni magad. Megpróbálsz a többi ember kedvére tenni, ez kimeríthet. Az eredmények vezérelnek, ezért saját magadat is ösztönzöd. 


Via