A pszichológusok sokszor vetik be a személyiségteszt azon típusát, amikor egy képet tartanak a páciens elé, és arról kérdezik, mit vél felfedezni rajta.

Ez a módszer sok jellemvonásra és aktuális gondolatra is fényt deríthet az élet bármely területével kapcsolatban. Szóval ha nem félsz egy kis önismereti játéktól, tegyél egy próbát, hogy kiderüljön, mi fontos számodra a partnereddel kapcsolatban.

Személyiségteszt szerelmeseknek

Nagyon egyszerű lesz a feladatod: csak annyi a dolgod, hogy az alábbi képre nézel pár másodpercig, és az először kirajzolódó motívum máris elárulja a rejtett tulajdonságaid is.

Fontos, hogy tényleg azt válaszd, ami először kirajzolódott előtted!

szemelyisegteszt-cosmopolitan.hu
YourTango / indiatimes.com

Ha kíváncsi vagy, mit jelent az adott motívum, görgess lejjebb a válaszokért!

Női arc

Van egy saját, romantikus elképzelésed a szerelemről. Arra számítasz, hogy találsz majd valakit, aki úgy szeret, ahogy vagy, és akit te is úgy szeretsz, ahogy megismerted. Bár tisztában vagy vele, hogy a szerelemért komoly erőfeszítéseket kell tennie mindkét félnek, de nem tudsz parancsolni a szívednek, és az álmodozásba menekülsz. De ne feledd, hogy ez csak fantáziálás: ne hagyd, hogy ezek vegyék át a hatalmat a tetteid felett.

Pillangók

Ha ezeket vetted észre elsőként, akkor te az a típus vagy, aki hisz abban, hogy az igazán erős és mély kapcsolatok minden nehézséget átvészelnek együtt. Ha elvált szülők gyereke vagy, akkor is ragaszkodsz az álláspontodhoz, hogy a szerelem mindent legyőz, és ezt a hozzáállást várod el a társadtól is.

Virágok

Ha ezeket láttad meg először, akkor azt gondolod, hogy a szerelem örökké tart. Azt azonban tudnod kell, hogy még a legromantikusabb lelkek sem tudják fenntartani ugyanazt a lángolást folyamatosan. A mindennapok talán megtépázzák a kapcsolatodat, de legyél kitartó, mert ez még nem azt jelenti, hogy nincs jelen az életedben a szerelem és a romantika. Ne várd el, hogy a partnered minden nap elhalmozzon.

Ég

Ha a kék eget vetted észre először, akkor szabad kapcsolatra vágysz, és elsősorban a fizikai kapcsolódás fontos számodra. Természetesen a testi örömök nem elválaszthatóak a szerelemtől, de még a legszenvedélyesebb kapcsolatokban is vannak kevésbé aktív időszakok. Normális, hogy a vágyak időnként változnak, csak az a fontos, hogy a szeretet minden formáját kiélvezd!

via