Szeretnél többet megtudni magadról? Ez a személyiségteszt segít abban, hogy melyik tulajdonságaid a dominánsak. A feladatod annyi, hogy kiválaszd a számodra legszimpatikusabb vízesést. Készen állsz? 

Íme, a fotó

Valleyislelighting

Ha az A-t választottad

Erős befolyásod és tekintélyed van, ami azt jelenti, hogy nem félsz átvenni az irányítást, hogy másokat vezethess. Híres vagy a határozottságodról, és arról, hogy egyáltalán nem riadsz meg attól sem, hogy merész döntéseket hozz meg. Természetes vezető vagy, és ezért mások is felnéznek rád, de vigyázz, mert néha túl dominánsnak tűnhetsz. Vannak helyzetek, amikor néha hagynod kell, hogy mások vegyék át a vezetést. 

Ha a B-t választottad

Te az az ember, vagy aki sodródik az árral. Tehát könnyed, rugalmas és alkalmazkodó vagy. Imádod, ha harmónia van körülötted, és szinte minden helyzetben te vagy a békefenntartó mások között. Nyitott személyiség vagy, aki elfogadja az embereket úgy, ahogy vannak. Néha azonban túl alázatosnak vagy passzívnak tűnhetsz, ne felejtsd el érvényesíteni a saját szükségleteidet sem! 

Ha a C-t választottad

Befolyásos ember vagy, akiben rengeteg az alázat. Kiegyensúlyozott ember vagy, aki tökéletesen megtanulta, hogy mikor kell átvenni az irányítást, és mikor kell visszalépni. Magabiztos vagy, de tiszteletben tartod mások véleményét is. Csapatjátékos vagy, aki értékeli az együttműködést. Néha azonban a túl nehéz helyzetekben problémába ütközöl, amikor meg kell találnod az egyensúlyt a magabiztosság és az alkalmazkodás között.

Via