A különféle személyiségtesztek manapság egyre népszerűbbek, hiszen sok izgalmas dolgot megtudhatunk a segítségükkel. Felfedik a titkos vágyainkat vagy a legfőbb álmainkat. Az alábbival kiderítheted a legjobb tulajdonságaidat! 

Itt a személyiségteszt

A feladat igazán egyszerű, hiszen most nem kell semmiféle képre ránézned, vagy kiválasztanod egy ábrát. Csupán annyit kell tudnod, hogy a hét melyik napján születtél, mi pedig eláruljuk a rád jellemző tulajdonságokat. 

Hétfő

Ha hétfőn születtél, a személyiségjegyeid azt mutatják, hogy alázatos, szerény, békés és kedves vagy. Gyakran vagy érzékeny, és lassan hozol a döntéseket. A barátaid szerint sok esetben titokzatoskodsz, szereted a családodat, különösen szoros a kapcsolatod a szüleiddel. Fontos számodra a következetesség és a biztonság, minden áron megóvod azokat, akiket szeretsz. Az érzelmek nálad mindig előrébb vannak, mint a logika. 

Kedd 

Ha kedden születtél, a személyiségjegyeid azt mutatják, hogy aktív, fegyelmezett, nyitott és őszinte vagy. Erős, tüzes, dinamikus a személyiséged, és legtöbbször mindig elmondod azt, ami a szívedet nyomja. Sokak szerint néha merész vagy, de a magabiztosságoddal mindenkit leveszel a lábáról. Határozott véleményed van a dolgokról, mellyel másokat is képes vagy befolyásolni

Szerda 

Ha szerdán születtél, a személyiségjegyeid azt mutatják, hogy kivételes kommunikációs képességekkel rendelkezel. Vannak terveid, és nagyon céltudatos vagy. Sokoldalúnak számítasz, szeretsz minél több dolgot kipróbálni. Lehet, hogy elsőre nem tudod, hogy mit szeretnél az életben, mert olyan sok terület érdekel. Nem félsz a kudarctól vagy attól, hogy kockáztass. Jól érezed magad egyedül, ilyenkor igazán fel tudsz töltődni.  

Csütörtök 

Ha csütörtökön születtél, a személyiségjegyeidből kiderül, hogy realista, gyakorlatias, rendkívül erényes, idealista és vidám vagy. Leginkább az extrovertáltak közé tartozol, emellett nagyon érzékeny vagy. Optimistának számítasz, mindennek a jók oldalát nézed, emiatt kifejezetten alkalmas vagy vezetőnek. 

Péntek

Ha pénteken születtél, a személyiségjegyeid azt mutatják, hogy élénk, pozitív, vidám és segítőkész vagy. Kíváncsi természettel rendelkezel, imádsz felfedezni, és új helyekre eljutni. Ambiciózus vagy, de ítélőképességed sokszor nem túl jó. Mivel energikus vagy, ezért imádsz pörögni, sokszor az sem számít, hogy milyen programra kapsz meghívást, te biztosan ott leszel. Elkötelezett vagy a munkád iránt, de nem akarod, hogy csak ebből álljon az életed, így olyan hivatást keresel, amiben mindenhogyan ki tudsz teljesedni.

Szombat

Ha szombaton születtél, a személyiségjegyeidből kiderül, hogy makacs, szigorú, értelmes, komoly és szorgalmas vagy. Nem tartozol a bőbeszédű emberek közé, és jó hallgatóság vagy, ám ha valakinek tanácsra van szüksége, nem maradsz csendben. Szerény, bölcs, szigorú és gyakorlatias egyéniség vagy. Elkötelezett vagy a munkád és a feladataid iránt. 

Vasárnap 

Ha vasárnap születtél, a személyiségjegyeidből kiderül, hogy rendkívül nagylelkű, szellemes, magabiztos, lelkes és karizmatikus lehetsz. Vonzó a személyiséged mások számára, így te vagy a társaság középpontja. Mindig sok a kreatív ötleted, ezekkel pedig könnyedén kitűnsz a tömegből. 


Via