Másra sem vágysz, mint egy mesés Harry Potter tortára a szülinapodon? Hidd el, megértjük, a varázslóvilág minket is teljesen lenyűgöz, szóval egy HP ihletésű birthday cake maga lehet a menyország. Mutatunk is most neked pár mesés alternatívát, hogy minél előbb izzítani tudd a családot és a barátokat, hiszen érdemes lesz időben jelezned nekik, mit is szeretnél, hogy aztán találjanak is valakit, aki megsüti neked a csodát. 

Arany és fekete 

A Harry Potter utolsó része különösen sötét hangulatúra sikerült, hiszen itt került sor a végső összecsapásra Harry és Voldemort között. Az alábbi torta ezt a hangulatot igyekszik megidézni, de mindezt nagyon elegáns köntösbe bújtatva teszi. A fekete szín a finom aranyporokkal kiegészülve valami elképesztően zseniális, nem? 

A golden trió 

Persze a fentinél sokkal cukibb megoldások is léteznek. Néhány tortaművész például egyenesen imádja az elkészült finomságokon elhelyeztni a golden triót, azaz Harryt, Ront és Hermionét. Ebbe azért te is előszeretettel beleharapnál, igaz? 

Bódog szülinapot 

Na, jó, ezt a tortát képtelenség kihagyni a felsorolásból. Ez Harry klasszikus születésnapi tortája, tudod, az amit Hagridtól kap. Bár a felirat nem kissé vicces, hiszen Hagrid nem volt a helyzet magaslatán, már, ami a nyelvtant illeti, de Harry számára ez akkor is egy csodás ajándék volt. Szóval bárkinek is szánsz ilyet vagy bárkitől is kapod, fixen nagyon szeret téged. 

Mindent bele 

Azt a mindenit, ezen a tortánt aztán tényleg minden van. Érdemes is minden részletét kiemelni, hiszen ilyen aprólékos munkát ritkán látni. Teszlek süveg, 9 és 3/4-ik vágány, Abszolút, Fúriafűz. Minden is helyet kapott ezen a csodán, nézd csak: 

A mandragóra 

Hát, ilyen menőt is csak ritkán látni. Sok mindent nem is tudunk ehhez hozzáfűzni, azért ezt megpillantva lehet, hogy azonnal fülvédőért kiálltasz majd. Hiszen tudod, a mandragóra sikolya fülsüketítő...😀