Korábban beszámoltunk róla, hogy érkezik a Harry Potter-sorozat! A Max, azaz az HBO Max és a Discovery+ egyesüléséből született új amerikai streamer megerősítette, hogy Harry Potter televíziós sorozatot készítenek. A sajtóközleményben néhány hónappl ezelőtt azt írták, hogy a műsor a film egyfajta adaptációja lesz, és minden részben egy-egy könyvet dolgoznak majd fel. Most Daniel Radcliffe is megszólalt a folytatásról.

Nem tér vissza

A Harry Potter-filmek sztárja, Daniel Radcliffe eldöntötte, hogy biztosan nem fog semmilyen formában feltűnni a sorozatban, és ezt egy interjúban is megerősítette.

Határozottan nem törekszem rá

– mondta Daniel Radcliffe.

De természetesen sok szerencsét kívánok nekik a világban, és nagyon izgatott vagyok, hogy a stafétabotot átadjam

– tette hozzá. 

A színész hozzátette, hogy szerinte a készítők sem szeretnék, hogy újra Harry Potter bőrébe bújjon, hiszen  inkább a saját névjegyüket akarják letenni a produkciót illetően. Elmondta, hogy szerinte egy cameo sem jöhet szóba, de ő sok szerencsét kíván mindenkinek. A tervek szerint egyébként a sorozatban jóval részletesebben felfogják dolgozni J.K. Rowling hét könyvét, aki szintén közre fog működni a munkálatokban. A szereplők kilétét még nagy homály fedi.

Szomorúak a rajongók

Én örültem volna, ha Daniel Radcliffe valamilyen formában visszatér

– írta valaki a közösségi médiában.

Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson nélkül nem akarok Harry Potter-sorozatot

– szólalt meg valaki más. 

Már az apaság az élete

Néhány hónappal ezelőtt apa lett Daniel Radcliffe.  A Harry Potter-filmek sztárja és baránője, Erin Darke már több mint 10 éve alkotnak egy párt, és most szülői örömök elé néztek. A párt néhány hete New Yorkban is lencsevégre kapták, miközben egy babakocsit tologattak. 

 

Via