Ha azt gondolod, hogy az állad formája nem mond el rólad sokat, akkor nagyon tévedsz. Lássuk, melyik forma pontosan mit jelent.

Hasított állcsúcs

Ha hasított állad van, az azt jelenti, hogy nagyon karizmatikus, magabiztos, nyitott és intelligens vagy. Könnyen vagy kreatív, van egy rejtett művészi vénád is.

Remek vezető vagy, a kockázatvállalás a lételemed. Remekül tolerálod a stresszt, téged aztán nem hatnak meg a nehézségek.

Arra kell odafigyelned, hogy soha ne cselekedj felindulásból, attól függetlenül, hogy úgy érzed, hogy azonnal meg tudsz oldani valamit, járd körül az adott helyzetet. Sikeres vagy a karrieredben, neked való az üzleti élet, és a vállalkozói lét is. Élvezed az éneklést, a festést, és a kreatív írást is. 

Egyenes áll

Nem félsz kimondani a véleményedet, és a végsőkig kiállsz amellett, amiben hiszel. 

Nagyon laza vagy, imádod a bulikat, és a társasági életet. Pillanatok alatt szerzel új barátokat, nem csoda, az emberek nagyon vágynak a társaságodra. Természetes képességed van arra, hogy magadhoz vonzd az embereket, a jelenléted nyugtatólag hat rájuk. Remekül kommunikálsz, nagyon jó ötleteid vannak, és mindig motiválod a környezetedben élőket. Imádsz a figyelem középpontjában lenni, de amikor úgy érzed, hogy nem vagy képes élvezni a partyt, teljesen elzárod magadat a környezetedtől. Ilyenkor akár hetekig nem lépsz ki otthonról, de ezt nem éled meg nagy tragédiának. A két hangulatod között nincs átmenet. 

via