A 22 éves Anastasiia Lebedeva népszerű modellnek számít, aki sosem titkolta, hogy vannak problémái az evészavarral. Éppen ezért sosem volt elégedett a súlyával, most viszont egy olyan módszerrel fogyott le, amit sokan nehezen hisznek el. 

Tésztával fogyott le a modell 

A TikTokon árulta el Anastasiia Lebedeva, hogy az utóbbi időben egy különleges diétát próbált ki. Korábban szinte mindent megvont magától, bűntudatot érzett, ha szénhidrátot evett, de gyakoriak voltak nála a falási rohamok. Olyankor tésztát, pizzát, fagylaltot, gumicukrot evett egymás után, és addig folytatta az evést, míg teljesen el nem telítődött. 

Végül képes volt leszámolni a falási rohamokkal, és elkezdett rendszert vinni az étkezésébe. Továbbra sem von meg magától semmit, de mindenből csak mértékkel eszik

5 kilót fogytam ebben a hónapban, és minden nap tésztát ettem. Egész életemben azt mondták nekem, hogy a szénhidrátok rosszak, és elhízom tőlük, ami miatt korlátoztam a tésztát, a pizzát, a sütiket, a fagylaltot és mindent, amit szeretek. 

Elárulta, hogy amióta nem korlátozza magát, sokkal jobban van, és a falási rohamok is megszűntek. Nem érzi azt, hogy meg kell ennie egy hatalmas adag tésztát, mivel tudja, hogy holnap is ehet.

Ahelyett, hogy korlátoztam volna ezeket az ételeket, minden egyes nap elkezdtem enni őket, hogy az agyam végre megnyugodjon, és azt mondja: „Rendben, minden nap fogyaszthatjuk”.

Szerinte sosem csak az ételek a hibásak, hanem a mennyiség is nagyban befolyásolja a hízást. Mióta mindent eszik, többet fogyott, mint korábban. Természetesen edzeni is jár, ennek ellenére nem sanyargatja a testét, és úgy érzi, még sosem volt ennyire jó formában. 


Via