Új recept jelent meg a TikTokon, amit az emberek egymás után készítenek el. Az epres desszerthez mindössze 3 hozzávaló kell, és még az is el tudja készíteni, aki nem brillírozik a konyhában, így érthető a rajongás. 

Imádja a net ezt a desszertet 

A desszert sikere érthető, hiszen egy nagyon könnyű édességről van szó. Nem kell sütni, így nyáron is elkészíthető, anélkül, hogy órákat kellene a konyhában tölteni. Kifejezetten mutatós, ezért bármikor összedobhatod, ideális, ha épp vendégeket vársz

@carriek1 Chocolate strawberry bites for the win>> RECIPE: mix 1 cup Greek yogurt and 1/2 cup of diced strawberries with 2 tablespoons of honey. Separate mixture into 4-6 circles and freeze. Then cover frozen mixture in melted chocolate and freeze for an hour #healthydessertrecipes #quickhealthydessert #healthydessertrecipes #strawberrybites ♬ Maria Maria (feat. The Product G&B) (sped up) - Santana & sped up + slowed

Hozzávalók: 

  • 250 gramm eper
  • 150 gramm natúr görög joghurt
  • 150 gramm csokoládé

Elkészítés: 

  • Elsőként mosd meg az epreket, majd vágd őket apró darabokra. Ezután tedd egy tálba, és keverd hozzá a joghurtot. Ha szeretnéd, hogy édesebb legyen, adhatsz hozzá egy kanál mézet. A görög joghurt helyett használhatsz növényi joghurtot. 
  • Miután összekeverted, tegyél egy tepsibe sütőpapírt, majd készíts halmokat az epres keverékből, és tedd be nagyjából 90 percre a fagyasztóba. 
  • Ha letelt az idő, vedd ki az alapot, és olvaszd fel a csokit. Miután ez kész, mártsd bele az epres joghurtos halmokat, és tedd vissza a sütőpapírra. Ha végeztél az összessel, mehet a desszert újabb 10 percre a fagyasztóba.