Az idei évben egyértelműen a minimalizmus fog uralkodni, minden téren, éppen ezért a körömtrendeket is a letisztultság jellemzi majd. 2024 egyik hatalmas dobása a Bubble Bath körömtrend, ami annyira egyszerű, ám nagyszerű, hogy kizárólag csak imádni lehet. 

Mi az a Bubble Bath köröm? 

A Bubble Bath köröm az új év beköszöntével robbant be, tavasszal pedig minden bizonnyal óriási nagy sláger lesz. A nevét onnan kapta, hogy pezsgőfürdős hangualtot kelt a rózsaszín alapra felvitt átlátszó fedőlakk kombónak hála. Ez a trend egyébként nagyon hasonlít az egyik korábbi nagy kedvenchez, a szájfényes körmökhöz. Az OPI-nak egyébként van is egy Bubble Bath nevű körömlakkja, amit a márka egykori szövegírója, Susan Pfeffer nevezett el. 

Tökéletes kiegészítő 

Persze joggal merülhet fel benned a kérdés, hogy a Bubble Bath mitől ennyire népszerű, hiszen ez csak egy rózsaszín alapú köröm. Nos, ez igaz, de fontos kiemelni, hogy ez a köröm hihetetlenül egyszerűen viselhető, ráadásul bármilyen öltözéknek, legyen az a laza vagy éppen elegáns tökéletes kiegészítője lehet. Ha pedig mindez nem volna elegendő, akkor az ún. habfürdős körmök bármilyen körömformával, hosszal és bőrtónussal is kiválóan illeszkednek. Ennek oka, hogy nagyon semleges (a szó legpozitívabb értelmében) és minimalista, szóval bárhol is fogod viselni, gyönyörűen fog kinézni. Persze mint bármelyik köröm, egy kicsit ez is variálható, hiszen kérhető rá bármilyen díszítés, de akár egy extra francia manikűr is lehet belőle. 

Ugye, milyen csodás? 

(via)