Több szakértő úgy tartja, a szempillaspirál pontosan az a sminktermék, aminél nem az árán múlik az eredmény.

Milyen a tökéletes szempillaspirál?

Természetesen vannak olyan szempontok, aminek meg kell hogy feleljen egy szempillaspirál, ártól függetlenül. Legyen mély a színe, válassza szét a szálakat, kerülje a pókhatást. Legyen strapabíró, ne kezdjen el összeállni darabokba pár nap után sem a dobozban, sem a pillákon. És ha egy kicsit megható filmet nézel, ne folyjon patakokban az alapozóra. Nagyjából ezek a kitételek, ha valaki szempillaspirált szeretne vásárolni. Lássuk, a drogériákból melyik az a 3 fajta, ami ezeknek megfelel.

L'Oreal Paris False Lash Telescopic Gold 

Ez a sorozat legdrágább szempillaspirálja, aminek keskeny, rugalmas keféje van. Ez azért jó, mert könnyedén eléred a bőr belső és a külső szempillákat is. Remekül elválasztja a pillákat, és már az elsőre húzásnál érzed, ahogyan a réteg bevonja azokat. Micro szálakat tartalmaz, amelyek látványosan hosszabbítják a szempillát. Nem kerülik el a zsíros szemhéjon, kibírsz benne egy egész napot.

brigitte.de

Elf Cosmetic Lush 'N Roll

Ugyan Magyarországon csak rendeléssel csapathatsz le rá, de még mindig az egyik legjobb, és a megfizethető kategóriába tartozik. Itt azonban kerekített az ecset, ezzel a formával még könnyebben hozzáférhetsz az összes szálhoz. Rendkívül finom, ezért ideális a kis szemek és a lógó szemhéjak számára. Nem nehezíti el a szempillát, egész nap tartja a hatást, és könnyűnek érzed. Szuper fekete, és nem kenődik el.

brigitte.de

Catrice Lift UP

A 3 közül ez a szempillaspirál göndöríti a legjobban a szempillákat, ez a göndörség pedig a nap végéig megmarad. Az ecset itt a legnagyobb, emiatt inkább haladóknak ajánlott. Gyönyörűen és természetesen választja szét a szempillákat, hihetetlenül tartós, és természetesen mélyfekete!

brigitte.de

via