Inspirációra van szükséged a körmeidet illetően? Ideje kipróbálni az erdőzöld manikűrt, ami most hatalmas népszerűségnek örvend, és a körmösök is előszeretettel ajánlják a vendégeiknek. Ezt a csodaszép színt te sem hagyhatod ki! 

Egyszerű, de mégis nagyszerű

Érdekes, hogy azt gondolnánk az erdőzöld szín inkább ősszel hódít, de évszaktól függetlenül már most is nagyon nagy teret kapott. Egyszerű változatban is gyönyörű, de lehet variálni is, sőt akár francia manikűrként is tökéletesen működhet. Kérhetsz akár egy kis pluszt két ujjadba, mint ahogyan a képen látható:

Ha pedig nagyon közel szeretnéd érezni magad a természethez, akkor csupán néhány mesés mintát kell kérned az erdőzöld szín mellé. Ez a köröm akár egy esküvőre is tökéletes választás lehet, biztosan sok dicséretet kapnál:

Ha azonban az alapfestést, a francia manikűrt és a mintákat kevernéd, akkor arra is tudunk mutatni egy szuper ötletet. Elképesztő, hogy egy színből is, mennyi mindent ki lehet hozni, ugye? A jó hír pedig, hogy ez a szín rengeteg outfithez passzolhat, így azon sem kell aggódnod, mit vegyél fel. 

A kasmír körmök trendjének egyik változataként ismert mágneses manikűr lágy, csillogó hatást kölcsönöz a körmeidnek, csillogás nélkül. Érdemes erdőzöld színben is kipróbálni. Ez a manikűr kicsit karácsonyi hangulatot idéz meg, de hidd el, a mostani szezonban sem hibázhatsz vele! 


Via