Láttál menőbbet ma Gigi Hadid bob frizurájánál? A világhírű modell a közösségi oldalán is megmutatta, amikor a népszerű haj stylist Chris McMillan néhány centiméterrel levágta a szőke haját.  A végeredmény pedig egészen fantasztikus lett. 

A tavasz nagy trendje

Az biztos, hogy nem Gigi lesz az egyetlen, akit ilyen frizurával láthatunk tavasszal. A modell egy 2000-es évek ihlette klipben mutatta meg a hajvágás pillanatait. Gigi elegáns megjelenését pedig a rajongói is imádják, rengeteg pozitív kommentet kapott. Íme, a videó:

Később a modell fotókat is közzétett az új bob frizurájáról, és látszik, hogy teljesen felszabadult. Lássuk be, hogy sokszor egy hajvágás lehet a legjobb terápia. 💇‍♀️ 

Ez a bob frizura egyszerűen fantasztikus 

– írta egy kommentelő.

Ezt a hajat neked találták ki. Gyönyörű vagy Gigi

– szólt hozzá valaki más.

Imádlak rövid hajjal

– jegyezte meg egy harmadik hozzászóló. 

Bradley Cooperrel randizik

Gigi nemrég a figyelem középpontjába került, ugyanis egyre több lesifotó lát napvilágot róla és a 49 éves színészről. Azt nem tudni,  hogy a pár kapcsolata, mikor kezdődött, de az biztos, hogy egyre komolyabbra fordul, sőt a pletykák szerint a hollywoodi színész még ingatlant is vásárolt,  hogy közelebb legyen a fiatal barátnőjéhez. A modell tavaly még Leonardo DiCaprio oldalán kereste boldogságot, valamint előtte Zayn Malikkal alkotott egy párt, akivel egy közös kislányuk is született.