A bob hajvágás sosem megy ki a divatból. Idén pedig különösen népszerűnek számít. Az elmúlt hónapokban többször is írtunk róla, és sok izgalmas fazont bemutattunk. Ha tetszik a trend, akkor tényleg könnyedén megtalálhatod a tökéletes fazont. Most feltűnt egy újabb variáció, ami még a celebeket is meghódította. 

Ez a hírességek kedvenc bob hajvágása 

A bob egy igazán játékos, izgalmas fazon, ami számtalan formában trendi. Választhatsz egészen egyformára vágott frizurát, vagy akár kipróbálhatod valamelyik rétegezett verziót. Az biztos, bármelyikre is esik a választásod, megbánni biztosan nem fogod, hiszen egy nagyon népszerű trendről van szó. 

Most újabb variációval bővült a lista, hiszen itt van a micro bob, amiért még a legnagyobb sztárok is rajonganak. Ahogyan a neve is elárulja, a micro bob egy sokkal rövidebb fazon, mint a hagyományos bob. Mindig az állvonal körül végződik, míg a hosszabb verziója az áll alá ér. 

Mivel rövidebb, mint a jól ismert kedvencek, ezért kiemeli az arccsontot, sokkal hangsúlyosabbá teszi, a szakértők szerint ezért imádják a sztárok. 

Az egyik legjobb frizura az arc csontszerkezetének kiemelésére

– magyarázta Alicia Dobson, a hírességek stylistja. 

A micro bob formázása annyira nem egyszerű, kicsit több odafigyelést igényel, mintha egy hagyományos bobot választanál. Jóval rövidebb, ezért formázás nélkül előfordulhat, hogy sehogyan sem áll. Éppen ezért alaposan gondold, át, mielőtt időpontot foglalsz a fodrászodhoz. Ha viszont nem okoz gondot, hogy reggelente be kell szárítanod a tincseid, vagy esetleg vasalnod kell a hajad, akkor hajrá! 


Via