Jennifer Lopez nemcsak tökéletesen néz ki, de az arcbőre is makulátlan, ami nem véletlen, hiszen van egy jól bevált trükkje.

Így készítsd el Jennifer Lopez sminkjét

A színész-énekesnő számtalan dolgot tud, ha ragyogó bőrről van szó, hiszen már 53 éves, azonban simán letagadhat jópár évet. Követői imádják őt, így nem csoda, hogy hihetetlen népszerűséggel fogadták a három lépésből álló ritunját, amit az Instagram-oldalán tett közzé.

Az eljárás során saját márkás termékeket használt, így nem volt meglepő, mikor azzal kezdte a sminkelést, hogy That JLo Glow szérumot kent az arcára.

A következő lépésben hidratáló krémet paskolt az arccsontjára, állára, homlokára, valamint egy másikat visz fel a szeme alá, ami a karikákat eltünteti.

Végül bronzosítót tesz az arccsontjára, homlokára, valamint az állára, ezt highlighterrel egészít ki. Utóbbi az orrára, az ajka és a szemöldöke fölé kerül. Elkeni az arcán az összetevőket, és máris kész a tökéletes smink.

Filmpremieren is szexis

Nemrég mutatták be Jennifer legújabb filmjét, az Anyát, amelynek nemrég volt a Los Angeles-i premierjére. A kétgyermekes édesanya hihetetlenül dögös volt, amit többen is megjegyeztek.

Azt akartam, hogy a sminkem szexis és fülledt legyen, amit finom színekkel tompítottam. A szemsminknél nagyon fontos, hogy illeszkedjen az adott személy karakteréhez.

Kitért arra is, hogy saját termékcsaládja minden igényét kielégíti, nem költ drága cucokra. Nagyjából két évvel ezelőtt dobta piacra a kozmetikumokat, és már most hatalmas különbségeket tapasztalt az arcbőrén.

via