Olyan természetes összetevőt keresel, ami megoldja a hajproblémáid és javítja a tincseid egészségéd? Akkor a jojobaolaj lehet neked a legjobb megoldás A vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag jojobaolaj ugyanis tökéletes partner lehet a fürtjeid egészségének megőrzésében. A jojobaolaj teli van B-, E- és C-vitaminnal, továbbá olyan ásványi anyagok is fellelhetők benne, mint a réz és a cink, amik táplálják a hajat. Most mutatunk három szuper okot, ami miatt neked is ki kellene próbálnod. 

Hidratálja a hajat 

A jojobaolaj csodálatos hidratáló hatással rendelkezik, hovatovább a fiszkető fejbőrt is hatékonyan kezeli. Ha pikkelysömörrel vagy ekcémával küzdesz akkror remek választás, egy nemrégiben készült bőrgyőgyószati kutatás pedig egyértelműen alátámasztja, a jojobaolaj az egyik legjobb termék, ha a haj és a fejbőr hidratáltságáról van szó. 

Segíti a haj növekedését 

A jojobaolajat sokan csodának tartják, hiszen a benne található vitaminok és ásványi anyagok a haj növekedését is elősegítik. Sőt, a tincseid dúsabbak és életteltelibbek lesznek a hatására mint valaha. 

Javítja a hő okozta mikrosérüléseket 

Bár a hajszárítás és hajvasalás előtt mindenképpen célszerű hővédő készítményt használni, de ennek ellenére megeshet, higy mikrosérülések keletkeznek a hajad felszínén. Azonban, ha jojobaolajat használsz, akkor ez is elkerülhető, ez a készítmény ugyanis védőpajzsként fogja óvni a hajad, miközben te szárítod vagy éppen vasalod. 

(via)