A Kardashian családban folyamatos a rivalizálás: Kim Kardashian és Kylie Jenner például állandóan másolja egymást, legyen szó új táskákról, cipőkról, ruhákról vagy akár egy új bőrápolási márka alapításáról.

Kim Kardashian és Kylie Jenner is alapított egy bőrápolási márkát

Bár Kim Kardashiannak előbb volt sminkmárkája, mint Kylie Jennernek, a KKW Beauty jelenleg egy teljes megújuláson esik keresztül. Kylie sminkmárkája, a Kylie Cosmetics ezzel szemben csak úgy dübörög, úgyhogy nem is csoda, hogy pár évvel ezelőtt megalapította a bőrápolási márkáját, a Kylie Skint is.  Kim Kardashian erre idén nyáron előrukkolt a saját kencéivel, a SKKN by Kim Kardashiannal. Nyugi, már mi is alig tudjuk követni.😅

Fotó: Instagram/@kylieskin Instagram/@skkn
Fotó: Instagram/@kylieskin Instagram/@skkn

Kylie kencéi valamivel olcsóbbak, de azért még így is túlhaladnak a drogériás árakon. Egy Kylie Skin szemkörnyékápoló pl. 10 790 Ft; az arctonik 12 290 Ft; az arckrém és a testápoló pedig egyaránt 12 990 Ft. Kim SKKN készítményei ezzel szemben sokkal drágábbak: a szemkörnyékápoló 41 800 Ft; az arctonik 25 100 Ft; az arckrém pedig 47 400 Ft. Nem semmi árak, ugye? De vajon melyik Kardashian csajszi kencéi jobbak? 

Míg Kylie Jenner a Kylie Skint promózza nagy erőkkel, addig Kim Kardashian a SKKN márkát próbálja minél népszerűbbé tenni a rajongói körében. Nincsenek könnyű helyzetben, mert az elszánt Kardashian-rajongók mindkét márkát ki akarják próbálni, de Kylie Jenner krémei azért jóval kevesebbe kerülnek, a legtöbben pedig ezeket próbálják ki. Most viszont a szakértők is elárulták, melyik bőrápolási márka a jobb! 💕

Most akkor melyik márka a jobb?

A bőrgyógyászok viszont összehasonlították a két márka termékeit és arra jutottak, hogy Kim Kardashian bőrápolási termékei nem hiába drágábbak: természetesebb, jobb állagú és minőségibb hatóanyagokban gazdagabbak a krémei, mint Kylie Jenner kencéi. Mindezek ellenére Kylie Jenner krémei sem rosszak, de néhány terméknél az összetevők első helyein olyan nedvesítő- és oldószerek szerepelnek, melyeket nagy mennyiségben, hosszútávon nem ajánlanak használni a bőrgyógyászok.

Via