Az ősz eleje mindig izgalmas, hiszen legtöbbször ilyenkor jelennek meg a legújabb hajszíntrendek. Idén sincs ez másként, hiszen a fodrászok és a celeb sok izgalmas árnyalatot mutattak be, melyek közül pár már igazán népszerűvé vált. Itt vannak a kedvenceinket

Így alakulnak az őszi hajszíntrendek 

Ősszel minden évben előtérbe kerül a barna, illetve a vörös. A kedvencektől most sem kell elbúcsúznunk, hiszen idén is felbukkannak a trendek között, a melegebb szőkékkel kiegészülve. Ám akadnak újdonságok is, melyeket megéri kipróbálni. 

Fűszeres gesztenye

2023 egyik legmenőbb hajszíne a fűszeres gesztenye, ami a barna és a vörös keveréke. Emily Ratjkowski már viseli is ezt az árnyalatot, ami pont olyan, mint a falevelek. A gesztenyebarna mellett megjelennek a vörös árnyalatok, melyek sokkal több izgalmat adnak a festésnek.

Ametiszt balayage 

A vörös és a barna mellett új színek is megjelentek, például a rózsaszín és a lila. Mindkét árnyalat esetében szóba jöhet a balayage. Az ametiszt balayage lesz, ami gyakran felbukkan ősszel, és kifejezetten azoknak való, akik nem szeretnének megválni az eredeti hajszínüktől. A mélylila szépen keveredhet a sötétebb alapszínnel, a pasztellesebb árnyalatok pedig jól mutatnak a szőkével. 

Jégszőke 

A jégszőke sokáig nagyon divatosnak számított, de az utóbbi időben egyre ritkábban bukkant fel a trendek között, ha mégis, akkor inkább télen került előtérbe. Most az őszi divatot frissíti fel! A lényeg, hogy a szőke legyen a lehető legvilágosabb, leghidegebb, az sem gond, ha vannak benne egészen fehér tincsek.

Természetes barna 

A quiet luxury kedvence a természetes barna, ami olyan, mintha a saját hajszíned lenne. Nincsenek benne világosabb tincsek, melírok, vagy bármi, ami elvonhatná a figyelmet az árnyalat eleganciájáról. Fontos, hogy a tónus, amit választasz, tökéletesen passzoljon az arcodhoz, és az sem árt, ha gyakran jársz színfrissítésre, így marad meg a fényessége a hajadnak. 

Krémes szőke 

A fagyos jégszőke mellett egy másik hajszín is nagyon divatos, ez pedig a melegebb krémes szőke. Az árnyalat esetében nem gond, ha a hajtövek nem teljesen szőkék, elférnek benne a sötétebb tónusok és a világosabb tincsek. Nem kell teljesen egyhangúnak lennie a festésnek. 


Via