Mindenkinek más elképzelései vannak arról, hogy milyen gyakran érdemes hajat mosni, de azért általában mindannyian örülünk, ha legalább 3-4 napot sikerül kihúznunk samponozás nélkül. B tervnek remek  opció a száraz sampon, de most a TikTokon terjed egy trükk, ami habár elég bizarr, mégis működik! 

A hajápolási trükk, amiről tudnod kell 

Jaci Marie influenszer mutatta be egy TikTok videóban a hacket, amivel sokáig frissnek tűnhet a hajad. A titok az, hogy a száraz sampon használata után vízzel kell bepermetezni a hajat. Miután a hajadra fújtad a száraz sampont egy kicsit várni kell, majd kezdődhet a masszírozás. A fejbőrödbe kell masszíroznod a száraz sampont, majd ezután jön a bizarr része a dolognak. Vizet kell permetezni a hajra, ahogyan a száraz sampont is használtad. A trükköt érdemes este kipróbálnod lefekvés előtt, mert az eredmény igazán reggel látszódik, mire hatni kezd a száraz sampon&víz kombó. 

@jacimariesmith

do we think this will work….

♬ original sound - jacimariesmith

Jaci Marie megmutatta az eredményt a saját haján:

Megcsináltam tegnap este, és lesokkolódtam,  de tényleg működik

– írta egy kommentelő.

Az összes problémám megoldódott

–  szólt hozzá  valaki más.

Az influenszer még tavaly októberben tette közzé a száraz samponos trükkjét, de azóta is hatalmas népszerűségnek örvend, és a TikTokon rengetegen osztják meg a tapasztalataikat. Egy próbát megér, ha nincs kedved sokat bajlódni a hajmosással, szárítással és a formázással! 

Via