Egy beauty-rajongó fiatal lány a TikTokon osztotta meg, hogy mi történt az arcával. Andrea kémiai hámlasztást szeretett volna csinálni, ám a végeredmény borzalmas lett, kész szerencse, hogy végül nem maradt nyoma az arcán a balul sikerült próbálkozásnak. 

Megégett az arca

A fiatal lány a platformra feltöltött videójában megmutatja, mi történt az arcával, amikor trikolór-ecetsavval próbálta meg hámlasztani azt. Andrea bőre egészen konkrétan megégett. Miután elvégezte a kezelést a bőre először nagyon sötét lett, majd foltok jelentek meg a felszínén. Aztán másnap a bőre feszessé kezdett válni, és megkezdődött a hámlás és a kéregképződés. Az ötödik napra a hámlás nagyjából 70 százalékban megtörtént. 

Nem otthoni használatra tervezték 

Andrea a folyamatott több napon keresztül, videóban dokumentálta, s többször kihangsúlyozta többet nem fog ilyet csinálni. Ezt a peelinget ugyanis nem otthoni használatra tervezték, szakszerűtlen alkalmazása súlyos, maradandó károsodást is okozhat. Andrea-nak kész szerencséje van, hogy végül nem maradt nyoma az arcán annak, hogy felelőtlenül kezdett bele egy ilyen eljárásba, otthon, mindenféle tudás és tapasztalat nélkül. 

@organicbeautylover It’s like a bright pink right now #chemicalpeeldiary #chemicalpeeling #chemicalpeeljourney #skintok #tcapeel #chemicalpeel ♬ Boys A Liar by pinkpanthress remix icespice - 𝖗𝖊𝖇𝖊𝖈𝖈𝖆 🫶🏽

Ijesztő élmény volt

– vallotta be az egyik videóján, a kommentelők pedig megdöbbentek a látottakon, a legtöbben nem értették, miért művelte magával ezt Andrea. 

Nagyon veszélyes 

Elég okos lennék ahhoz, hogy ne otthon csináljam a kémiai hámlasztást 

– írta az egyik felhasználó. 

Ez nagyon veszélyes, maradandó károsodáshoz vezethet 

– fogalmazott egy másik. 

(via)