Pörgős programot kerestek a barátnőddel vagy régóta szeretnél kipróbálni valami újdonságot? A Cosmopolitan Body Day-en mindenre lesz lehetőséged! 

Szuper programokkal vár a Cosmopolitan Body Day 

A Cosmopolitan november 19-én rendezi meg az év legcsajosabb sportrendezvényét, a Cosmopolitan Body Day-t. Ezen a napon minden a mozgásról és a sportól szól, találkozhatsz a kedvenc edzőiddel, és sok sportot kipróbálhatsz. 

Gere Barbara, a Yogasecrets Studió jógaoktatója Method jógát tart, Újvári Benji pedig egy Hardcore Popsi Tréninggel készül. Újvári Benji neve ismerős lehet, mivel Kajdi Csaba Instáján már láthattad. Ha mégsem, akkor keress rá gyorsan! 

Sosem lehet elég korán elkezdeni készülődni a strandszezonra, ezért Góg Anikó BISA vagyis Back In Shape Again edzést tart. Rubint Réka és Schobert Lara Alakreform edzéssel készülnek, nem csak az izmaidat dolgoztatják meg, de a jó hangulatról is gondoskodnak. Biztos megjön hozzá a kedved, ha megnézed Réka egyik csoportos edzését! 

Vágysz valami újdonságra? Akkor imádni fogod Tatarek Rezső Iron Box edzését, könnyen lehet, hogy ez lesz az új kedvenced. Ezen nem lepődnénk meg, hiszen szuperül fejleszti az állóképességet és formálja a testet. 

Péntek Enikővel a ZONA edzést próbálhatod ki, ami alaposan átmozgatja az izmokat. Katus Attilával is találkozhatsz, aki egy streching érkezik majd. 

A jegyet 2500 forintos áron itt vásárolhatod meg elővételben, a rendezvény napján is vehetsz belépőt a helyszínen, de érdemes már most lepcsapnod rá!

Téged is vár Cosmopolitan Body Day, a Folyondár Sportközpontban. A helyszínről itt olvashatsz bővebben, ne felejts el szólni a barátnőidnek!

Névadó partnerünk a Szentkirályi Sport. Tartsd meg a belső egyensúlyodat, sportolás közben is!

További partnereink: 
  • Batz 
  • Biobalance 
  • Carmex
  • Dots Diet
  • O.B. 
  • Yogi Tea 
  • ZO Skin Health 

Meglepetésekkel is készülünk, az első 500 érkező garantált ajándékot kap, BISA Gumipánttal kedveskedünk nekik, a miniband erőléti, cardio és fitness gyakorlatokhoz kifejezetten hasznos. 

A helyszínen külön sporteszközöket nem biztosítunk, javasoljuk, hogy polifoamot és törölközőt hozz magaddal!