Vesd be ezeket a szuper teákat, mert hihetetlen hatásuk van a fogyásra! Szeretnél leadni pár kilót, de nagyon nehéz megállnod, hogy ne fogyassz cukros üdítőket? Akkor a tea nagyszerű alternatíva lehet. 

A TEA LEHET A CSODASZER

A teák elképesztően sokat segítenek abban, hogy a diétád a lehető legeredményesebb legyen. Vízhajtó hatása mellett az is kiváló tulajdonsága, hogy ízesítés nélkül is nagyobb élmény a fogyasztása, mint a csapvíznek, amely a megfelelő ital lenne a szigorú időszakok alatt. A tea minden esetben tökéletes választás, ám van négy olyan fajtája, amelynek fogyást támogató ereje mindenképpen kiemelendő. 

A 4 LEGJOBB TEA A FOGYÁSHOZ

  • Az egyik a zöld tea, amelynek hihetetlenül alacsony a kalóriatartalma, mellette pedig igazi energiabomba, ami erőt is ad például az edzéshez. 
  • A gyömbértea is rengeteg jó tulajdonsággal rendelkezik amellett, hogy a fogyásra is tökéletes. Támogatja a gyomor egészséges működését, amely elengedhetetlen, hogy sikeres legyen a fogyás, valamint gyulladáscsökkentő is, így közben szebbé teheti akár a bőrödet is.
  • A fehér tea tele van antioxidánsokkal, és hatékonyan véd minket a szívbetegségektől, a magas vérnyomástól vagy a cukorbetegségtől. 

A különböző gyógynövények forrázatai remek opciók lehetnek, ha valami olyan italt keresel a diétád mellé, aminek tényleg remek íze lehet, és amivel kiválthatod a csapvíz fogyasztását.

via