A H&M évről évre piacra dob olyan ruhákat, amiket imádnak az emberek. A divatmárka a népszerűségét annak tudhatja be, hogy megfizethető áron ad olyan cuccokat, amelyek úgy néznek ki, mintha dizájner darabok lennének. Lényegében ma már nincs olyan ruhadarab, ami náluk ne lenne megtalálható széles választékban. Most mutatjuk, hogy melyik az a 3 ruha, amit érdemes beszerezned. 

1. A repülőkabát

Ez a repülőkabát a puha mackó bélelésével tökéletes választás. Állítható füllel és fém csattal ellátott gallérral, elöl átlós cipzárral, leesett vállú, valamint  szaggatott elülső zsebekkel rendelkezik. Az ára a weboldalon 85 font, ami forintba átszámítva körülbelül 38 ezer forint. A mindennapi viseletre is tökéletes, ha mindig stílusosan szeretnél kinézni. 

H&M

2. A Bokáig érő bőrcsizma

Nagyon divatos ez a bokáig érő bőrcsizma hegyes orrral, a szár körül fémcsattal ellátott pánttal. Vékony, részben fedett sarkú, szatén bélés és talpbetét is található benne. Az ára 120 font, ami forintban körülbeül 54 ezer forint. Ez a lábbeli egy elegáns eseményre vagy bulira is remek választás! 

H&M

3. A túlméretezett blézer

Blézerből sosem elég! A H&M piacra dobott egy nagyméretű, egysoros blézert szőtt anyagból. A süllyesztett vállak és a dekoratív gombok, valamint mandzsetták teszik különlegessé. Az ára 55 font, tehát körülbelül 25 ezer forint. Munkába vagy egy baráti találkozóra is simán viselheted. Elegáns, de mégis szexi! Érdemes beszerezni! 

H&M

Via