A férfiak imádják a jól felöltözött, csinos nőket, de mint egy friss felmérésből kiderült, teljesen más elképzeléseik vannak arról, milyen női ruhák néznek ki a legjobban! Míg ugyanis a legtöbbször csak a partizáshoz viselt, testretapadós, alakkövető miniruhák mindig, minden mennyiségben jöhetnek nekik, addig a menő pólóruhákat és az extrém mintás kisruhákat már nem annyira csípik a csajokon. Következzenek is azok a ruhák, amiktől a hideg futkos a pasik hátán, pedig mostanában hihetetlenül menők!

Pólóruhák

A legtöbbször az otthoni chillezéshez viselik a nők, de vannak egészen különleges anyagú vagy szabású pólóruhák, amik még egy lazább koktélpartira is felvehetőek. Ezeket viszont utálják a pasik, mert szerintük olyanok ezek a ruhák, mint egy sima szemeteszsák, ami teljesen eltakarja a szép női alakot. 

H&M Premium Selection Selyemkeverék maxiruha 41 596 Ft
H&M Premium Selection Selyemkeverék maxiruha 41 596 Ft

Kantáros farmerruhák

A feszes, popsi kiemelő farmereket szeretik a pasik, viszont a kantáros, kertészverziót lehetőségük szerint inkább passzolják. Hogy miért? Egyáltalán nem tartják nőiesnek ezt a ruhát, a kantáros részt pedig abszolút  nem tudják értelmezni.

H&M Kantáros farmerruha 7436 Ft
H&M Kantáros farmerruha 7436 Ft

fércmintás ruhák

Ha van valami, amitől a pasik egyből elkezdik forgatni a szemüket, azok a fércmintás ruhák! Hiába cukik, színesek és tökéletes viseletek a jó időben, a férfiak szerint egyáltalán nem szexi viselet a fércmintás ruha, legyen szó akármilyen szexi szabásról!

ZARA Patchwork print dress 11 995 Ft
ZARA Patchwork print dress 11 995 Ft

Feltűnő mintás ruhák

A fércmintákhoz hasonlóan az óriási, már-már szemet kiszúró, színes, tfeltűnő mintás ruhákat sem csípik a pasik. Állításuk egyszerűen sok(k) az egész, egy ilyen ruhában pedig a legmenőbb csaj személyisége is pillanatok alatt elveszik.

ZARA Floral print dress 16 995 Ft
ZARA Floral print dress 16 995 Ft

alaktalan maxiruhák 

Lehet akármilyen szép a színe vagy a mintája, a pasik nem szeretik, ha egy nő maxiruhában jelenik meg. Kicsit a nagymama függönyéhjez hasonlítják, mások szerint meg egyszerűen olyan, mint egy túlszabott ágynemű. Az biztos, hogy ez nem az a ruha, amiben randizni kell, mert a pasik szerint nagyon off a hasonló viselet.

Stradivarius Printed dress with ruffles 11 995 Ft
Stradivarius Printed dress with ruffles 11 995 Ft

Via