Fél évszázad a divatban

1973-ban a londoni Portobello Road Market hétvégi piac egy standján alapították a Pepe Jeans Londont, mely világszerte az egyik legkelendőbb, ikonikus farmer márkává nőtte ki magát. Olyan sztárok viselték és hirdették különleges darabjait, mint David és Victoria Beckham, Asthon Kutcher, Christiano Ronaldo, Sienna Miller, Brooklyn Bechkam és Nicola Peltz Bechkam, vagy Dua Lipa, aki még egy a nevével fémjelzett kapszula-kollekciót is tervezett a márka számára. Nem meglepő, hogy a 2000-es évek elején a Pepe Jeans London elérkezettnek látta az időt, hogy megálmodjon egy parfümcsaládot, mely méltó módon tükrözi a brand stílusát. Illataikat Rosendo Mateu, Christelle Laprade, Jérôme di Marino, Christophe Raynaud, Jordi Fernández, Emilie Bevierre-Coppermann, Agusti Bilo Vidal és Patriciaau parfümőrök együttműködésével készítik. A legkorábbi kiadás 2000-ből, a legújabb pedig 2023-ból való.                             

So Bold  a férfiasság új megközelítése: merész, tiszta és szexi. 

Sokszínű London, palackba zárva

Az  idei férfi parfüm  újdonságot egy egyedülálló és modern, maszkulin dizájn ihlette. Ez szenvedélyes illat éppúgy passzol egy pimaszul jóképű pasihoz, mint egy elmélyült, gondolkodó típusú férfihoz. A So Bold-ban a friss olasz bergamot és mandarin citrusos nyitányát egy „tiszta ruha” akkord öltözteti tovább, mielőtt átadja helyét az intenzív szív jegynek, amit muskotályzsálya és levendula hangsúlyoz. Az alapjegyek fedik fel igazán a férfias karakterét: a dohány akkordokat pörkölt tonkabab és haiti vetiver emeli ki, a fás jegyeket pedig indiai szövőfű erősíti. Végül a fehér bőr akkord ad új dimenziót a csábító parfümnek, mely teljes mértékben vegán, a csomagolás is 100%-ban újrahasznosított. 

Christophe Raynaud és Jordi Fernández parfümőrök egy igazán eredeti és modern esszenciát kreáltak, mely merészségével és letisztult stílusával képviseli a vonzó és nagyon mai férfit.

 
Feltöri a kódokat! 

Vajon mitől ennyire sikeres ez az új parfüm? Több tényező együttes hatása eredményezi a pozitív, életet ünneplő kicsengést. A karakteres illategyensúly a kitartó, de könnyű, erőteljes, mégis finom jegyek összhangjának köszönhető. A palackba zárt szabadság és az erő érzését az aromás zsálya és az ibolyalevél közvetíti az illatban, amit a diszkrét levendula mérsékel. A fehér bőr és a pörkölt tonkabab jegyeinek nyoma viszont hosszan megmarad és ellenállhatatlanul szexi bevonattal borítja be a jellegzetes tiszta póló illatot.

Ha még nincs ötleted, hogy mivel ajándékozd meg a párodat, a barátodat, az édesapádat vagy a testvéredet, akkor a laza és férfias  So Bold parfüm  tökéletes választás lesz karácsonyra, születésnapra, vagy csak úgy.

Különböző méretben (30-100 ml) keresd a  DM  drogériákban!