A színésznő is ott volt a Las Vegasban megrendezett Super Bowl mérkőzésen, Blake Lively Taylor Swiftet kísérte el. A sztárcsajok a Chiefs csapatának szurkoltak, ezért ehhez is igazítottak a szettjeiket. A színésznő outfitje nagy sikert aratott, most pedig újabb részleteket mutatott meg! 

Blake Lively különleges karkötőt viselt 

A meccsen Blake egy piros szettben jelent meg, kifejezetten laza outfitet választott, mivel egy Adidas x Balenciaga melegítőben volt, ehhez egy fehér topot viselt. A melegítő merész választás volt, de Blake csodásan festett benne. Az ’90-es évek ihlette szettet sok ékszerrel dobta fel, rengeteg nyaklánc, karkötő volt rajta, de volt egy, ami különösen izgatja a rajongókat. 

Az egyik méregdrága karkötőjén két kicsi függő látható, melyek a Deadpoolból származnak. Az ékszerválasztás nem véletlen, hiszen a Super Bowl alatt mutatták be a következő film előzetesét. 

A különleges barátságkarkötő nagy sikert aratott, még akkor is, ha Blake mindkét figurát viselte. A függők sok rajongó tetszését elnyerték, többen kiemelték, hogy milyen aranyos jelzése a támogatásnak. Ezzel pedig a különleges Tiffany & Co. karkötőt is sokkal egyedibbé tette. 

Blake egyébként nagyon drága ékszereket viselt a mérkőzésen, az egyik blogger kiszámolta, hogy nagyjából 500 ezer dollárnyi karkötő, nyaklánc és fülbevaló volt rajta. A színésznő elárulta, kölcsönözte az ékszereket. 


Via