Idén a cannes-i filmfesztivál május 16-án kezdődött, és már rögtön első este voltak emlékezetes szettek. Az elmúlt napokban a sztárvilág krémje megjelent a filmpremiereken, a legtöbben pedig igazán csodás darabokban sétáltak végig a fotósok előtt.  

Szexi ruhák a cannes-i filmfesztiválon

Voltak, akik inkább a letisztult darabokat választottak, de a merészebbek nem riadtak meg a mély kivágásoktól vagy a szokatlan szabásoktól. Az alábbi celebek dögös ruhában érkeztek, pár szettre pedig biztosan sokáig emlékezni fogunk. 

Dua Lipa

Az énekesnő először vett részt a cannes-i filmfesztiválon, de emlékezetes volt a belépője. A fekete, kivágott Celine ruha csodásan állt neki. Szexi darab, mégsem mutat túlságosan sokat. Gyémántékszerekkel egészítette ki, így igazán elegáns lett az összhatás. Nagy kedvencünk a haja, hiszen a szezon egyik legtrendibb frufruját viselte! 

cannesi-filmfesztival-2023
Fotó: Stephane Cardinale - Corbis / Getty Images

Naomi Campbell

Naomi Campbell az elmúlt napokban csodás ruhákban vett részt a filmpremiereken, nem könnyű kiválasztani, hogy melyik volt a legszebb. Az egyik legszexibb egyértelműen a piros, kivágott Valentino, amihez még egy palást is tartozott. Úgy festett benne, mint egy valódi királynő!

cannesi-filmfesztival-2023
Fotó: Pascal Le Segretain / Getty Images

Irina Shayk

A modell igazán dögös ruhákat viselt a filmfesztiválon, kétségtelen, hogy a legmerészebb a Gucci szett volt, hiszen tulajdonképpen csak fehérnemű volt rajta. De más szexi ruhában is megjelent, itt van máris ez a kivágott Giorgio Armani estélyi, ami egyszerre elegáns és nagyon feltűnő. 

cannesi-filmfesztival-2023
Fotó: David M. Benett / Getty Images

Stella Maxwell

Stella Versace ruhája vagány darab, hiszen a kivágások és a biztostűk miatt olyan, mintha egy punkhercegnőnek készült volna. Épp ezért passzol annyira a modell kicsit vadóc stílusához, hiszen Stella imádja a vagány darabokat. A színét külön kiemelnénk, a fémes csillogás még mindig nagyon menő!

cannesi-filmfesztival-2023
Fotó: Dominique Charriau / Getty Images

Kate Beckinsale 

A színésznő egy Zuhair Murad ruhában jelent meg, ami igazán trükkös. Az átlátszó sort nem klasszikus vörös szőnyeges darab, de a hosszú uszály az egészet elegánssá teszi. Külön imádjuk, hogy Kate haját felfogták, így a tincsei nem vonták el a figyelmet a hímzett felsőrészről. 

cannesi-filmfesztival-2023
Fotó: Mike Marsland / Getty Images