Nyugi, álmaid outfit-jéhez ezúttal nem kell a boltba rohannod: ez a 3 ruhadarab ugyanis rendkívül menő lesz idén is!

Farmer szoknyák

Mindenki szereti a farmert, ami még menőbb, ha végül nem nadrág készül belőle, hanem szoknya. Mindegy, hogy világos- vagy sötétkékben, feketében vagy szürkében – az outfited sztárja lesz a maga egyszerűsége miatt. A legjobb pedig ugyanaz benne, mint a nadrág esetében is: szinte bármit kombinálhatsz vele. Ez igaz nem csak a felsőkre (blúzokra, kardigánokra, pulóverekre, mellényekre), hanem a cipőkre is. A megjelenés még elegánsabbá válik a balerinákkal, és még menőbb a magas zoknikkal, retro tornacipőkkel. Na és a harisnyához mit szólsz? Classy vagy vad neonszínek? Tutira befutó lesz!

Mellények

Az mellényenek tavaly volt nagy divatja. Kezdetben a klasszikus, V-nyakú modellek hódítottak, de mostanra sok magasnyakú, kicsit hosszabbra vágott modellt is láthatunk. Ezen kívül, 2024 tavaszán egyre gyakrabban kerülnek majd előtérbe itt is az élénk színek, a kötött darabok, a horgoltak vagy gyapjúból készültek. A mellényekkel nem lőhetsz mellé, mindig stílusosan nézhetsz ki anélkül, hogy az öltözéked miatt kellene aggódnod. Remek párost alkothat az előbb említett farmerszoknyával is. 

Bomber dzsekik

A bomber dzsekik időről-időre megjelennek a trendben. De mondhatjuk úgy is, sosem mennek ki a divatból, csak néha nagyobb reflektorfényt kapnak. Azt már a te ízlésed döntheti el, hogy elegánsabb, egyszerű anyagú, hagyományosan rövidebbre vágott és jobban illeszkedő modellt választasz, vagy éppen az Instán is nagyon felkapott oversized fazont. Bármelyiket is preferáld, egyszerre lehetsz benne elegáns és bohókás, egyszerűen minden eseményre tökéletes választás. 

via