Újabb kollaborációval jelentkezik a H&M, ezúttal a híres Rabanne márkával közösen dob piacra közös kollekciót. 

Ezeket érdemes megvenned a Rabanne x H&M kollekcióból 

A divatrajongók már megszokhattak, hogy a H&M minden évben jelentkezik különleges kapszulakollekciókkal, melyeket híres luxusmárkák tervezőivel közösen álmodnak meg. Idén tavasszal már volt egy kollaborációi, akkor a Mugler dögös darabjai okoztak feltűnést. 

A második kapszulakollekciói pedig a Rabanne márkával közösen készült el. A nagy hírt a két márka október elején jelentette be, akkor pár szettet is bemutattak, az elmúlt hetekben pedig már az egész kollekció felkerült a H&M honlapjára. Mivel november 9-től már megvásárolhatóak a darabok, így az árakat is látjuk. 

A Rabanne és a H&M közös kollekciója nagyon vibráló, feltűnő és persze csillogó. Visszaköszönnek a luxusmárka jellemző fazonmegoldásai, és persze a ’70-es évek lüktető hangulata.

Dizájnerként mindig is érdekelt a hedonizmus és az elhatalmasodás felfedezése. Nagyon lelkes vagyok, hogy a H&M-mel dolgozhattam egy olyan kollekción, amely demokratikus módon mutatja be Rabanne avantgárd energiáját a szélesebb közönségnek

– árulta el korábban Julien Dossena, a Rabanne kreatív igazgatója.

Ruhák, nadrágok, kiegészítők és még lakberendezési tárgyak is találhatóak a kollekcióban, így mindenki megtalálhatja a szexi darabok közül a kedvencét. Szeretnénk megkönnyíteni a dolgod, így mutatjuk a kedvenceinket

article-gallery-img