Legújabb együttműködésének keretein belül a BOSS örömmel jelentette be, hogy a következő időszakban ők öltöztetik Alonsot a versenypályán kívüli hivatalos eseményeken, beleértve a nagyszabású vörösszőnyeges eseményeket és interjúkat. 

Fernando Alonso egy ikon a pályán és nagyszerű személyiség. Nagyon örülök neki, hogy csatlakozott a márkánk  nagykövetei közé a következő évekre. Fernando tökéletesen megtestesíti milyen is a BOSS-karakter: hatalmas akaraterővel rendelkezik, jó döntéseket hoz és világszerte inspirálja az embereket. Ezzel a szellemiséggel és attitűddel nem is passzolhatna jobban a BOSS csapatához. Gyerekkora óta nagy odaadással követi autóversenyzői álmát és mostanra 20 évnyi sikert tudhat maga mögött a motosportban. Fernando az élő példa arra, hogy a vezetőnek nem születnek az emberek, hanem azzá válnak. 

- mondja Daniel Grieder, a HUGO BOSS vezérigazgatója.

Az izgalmas bejelentésre a hétvégén megrednezésre kerülő Magyar Nagydíj előtt került sor, egy fenomenális partyval egybekötve - hiszen mi is lehetne jobb alkalom az ünneplésre! Az eseményen olyan hazai hírességek is részt vettek mint Gelencsér Tímea, Henry Kettner, Viszkok Fruzsi, Kármán Odett és Kamarás Norbi.