Nincs vörös szőnyeges esemény meghökkentő szettek nélkül. A Grammy-gálára az énekesnők szeretnek különleges outfitekben érkezni, de van olyan, aki idén is túlzásba vitte. 

Ilyen volt a Grammy-gála vörös szőnyege 

A legjobban öltözött sztárok szettjeit már bemutattuk, Taylor Swift csodás fehér ruhában érkezett, Miley Cyrus élete meztelenruháját viselte, Dua Lipa pedig egy csillogó páncélban volt. Ennek ellenére nem mindenkinek sikerült a csodás megjelenés, az alábbi hírességek például alaposan mellényúltak. 

Billie Eilish 

Az énekesnő stílusa nagyon különleges, de ezt a szett most nem lett a kedvencünk. Értékeljük, hogy Billie Barbie kabátot vett fel, ennek ellenére az outfit kicsit kaotikusra sikerült. A kedvenc darabjait viselte az énekesnő, de ez a szett most nem aratott nagy sikert.

grammy-2024
Robyn BECK / AFP

Doja Cat 

Nem tudjuk, hogy Doja Cat mit szeretett volna elérni ezzel a szettel, az biztos, hogy sokáig emlékezni fogunk rá. Akár még szexi is lehetne, a ruha kifejezetten izgalmas, de nagyon mély a dekoltázsa, a cipővel pedig az egész túlságosan sok. Nem ez lett a kedvencünk. 

grammy-2024
Robyn BECK / AFP

Kat Graham

A Vámpírnaplók sztárjának a ruháját nehéz értelmezni. A szabás különleges, talán már túlságosan is. A Stéphane Rolland ruha úgy néz ki, mint egy hatalmas boríték, miközben kifejezetten szexi próbál lenni. A dolog most nem jött be, Kat viselt már ennél sokkal szebb ruhát is! 

grammy-2024
Robyn BECK / AFP

Chlöe Bailey

Chlöe Bailey vörös szőnyeges szettjeit imádjuk, de ez most nem jött neki össze. A Gaurav Gupta ruha szexi, de az anyaga nagyon merevnek tűnik, ettől pedig eléggé fura lesz. Nem is beszélve az felsőt és a szoknyát összekötő részről. 

grammy-2024
Robyn BECK / AFP

Ice Spice 

Az énekesnő szettje a menő és a ciki határán mozog. A Baby Phat farmerszett nem lenne rossz, a szoknya nagyon menő, a kabáton levő szőrme is szuper, de együtt már túl sok, a kiegészítők pedig csak tovább erősítik ezt a hatást. 

grammy-2024
Robyn BECK / AFP