Elegáns nyári magassarkú cipőt keresel?

Akkor mindenképpen használd ki a magassarkú ajánlatot, amivel lenyűgöző mindennapi viseletre szánt magassarkú modellekre bukkanhatsz. A női magassarkú szandál kétségtelenül a legnőiesebb nyári cipő. Ruhához és nadrághoz is passzol, és egyszerűen lenyűgözően néz ki a lábon. Szereted a magassarkút és a pumpa modelleket? Ebben az esetben ez a fajta nyári cipő nem hiányozhat a ruhatáradból. A magassarkú szandált sikeresen használhatod a mindennapi stilizációkban. Nincs más dolgod, mint egy minimalista bőrmodellt választani. Az ecipo.hu online vásártérben nem csak a magassarkú szandálok változatos színű és kivitelű kollekcióit, hanem a fazonok széles választékát is megtalálod. Viselj minden nap kényelmes nyári magassarkú cipőt. A stabil oszlopsarkú szandál telitalálat lesz!

Hogyan válasszunk magassarkút?

Fontos, hogy jól érezd magad az adott modellben, és illeszd a stílusodhoz a szandált, így minden nap viselheted. Érdemes az eredeti kialakításra fogadni, feltéve, hogy a cipő kellő kényelmet biztosít. Kíváncsi vagy, milyen magassarkú illik hozzád? Minden attól függ, milyen stílust választasz. A mindennapi megjelenéshez érdemes alacsonyabb sarkot választani. Az újra divatba jött kacsasarkú szandál remek választás a mindennapi stilizációhoz. A klasszikus, vékony tűsarkú szandálok tökéletesek a városi kiruccanásokhoz. Eszményien karcsúsítják a lábakat, és komfortosak, feltéve, hogy a lehető legkevésbé felépített kialakításúak. Nem szeretnél csak egy pár szandált választani? Tekintsd meg az aktuális akciókat az ecipo.hu üzletében, és engedj meg magadnak néhány párat kedvenc magassarkú modelljeidből! És ne felejts el választani hozzájuk pár színben remekül passzoló kiegészítőt sem! Tudtad, hogy a táskák széles választékát találod az Ecipőnél?

Hogyan válasszunk magassarkút?


Hogy lehet kényelmes egy magassarkú?


Látsz más nőket magassarkúban mászkálni, és azon tűnődsz, hogy bírják egész nap? Az alap a kényelmes magassarkú cipő – nem művészet egész nap fáradni csak azért, hogy karcsúsítsd és meghosszabbítsd a lábad. Mire kell tehát figyelni, ha magassarkút vásárolsz? Az alábbiakban felsoroljuk azokat az univerzális tippeket, amelyeket érdemes követni.

  • Vásárolj megfelelő méretű cipőt – triviálisan hangzik, de nem annyira nyilvánvaló.Az ideális cipő az, amelyben magabiztosan tudod mozgatni a lábujjaidat, és egy centis rés van a magassarkú hegye és a leghosszabb lábujjad között. Vásárláskor nyugodtan fogadj a nagyobb modellekre.
  • Ne válassz túl keskeny cipőt – ha masszívabb a lábad, vásárlás előtt mindig próbáld fel a kiválasztott magassarkú cipőt. Nem is magáról a méretről van szó, hanem a szélességről. Egyes típusok rendkívül keskenyek, és a legtöbb nőnek tényleg nem jók.
  • Fogadj természetes bőrből készült modellekre – a természetes bőr tökéletesen alkalmazkodik a láb formájához, és ha szükséges, ennek megfelelően nyúlik. Ráadásul valódi bőr lábbeli vásárlásakor kisebb az esélye annak, hogy kidörzsölje a bőrt.
  • Ne félj a talpbetétekől – a speciálisan magassarkú szandálhoz vagy klasszikus magassarkúhoz profilozottak gyógyírt jelenthetnek a kidörzsölődő sarok vagy boka ellen. Mielőtt kidobnád a cipődet, érdemes elgondolkodni azon, hogy betétet ragassz bele.