Katalin hercegné és Vilmos herceg gyerekei, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg elbűvölően festenek azon a fotón, amit apák napja alkalmából osztottak meg a hercegi pár közösségi oldalán.

A kép még a hercegi család tavalyi jordániai útja során készült, és a gyerekek tagadhatatlanul boldognak látszanak rajta – azonban nemcsak ez az egy dolog feltűnő a képen! A szemfülesek ugyanis észrevették, hogy György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg nem méregdrága ruhákban vannak, hanem fast fashion márkák darabjait viselik magukon.

György herceg például a Gap 13 fontos (kb. 6000 forintos) terepmintás ingjében mosolyog, Sarolta hercegnő pedig a Mango gyerekrészlegének egyik gingham mintás kisruhájában pózol, ami 26 fontba (kb. 12 ezer forintba) került az üzletekben.

A hercegi pár legkisebb gyermeke, Lajos herceg, akit Vilmos herceg nyakában láthatunk, szintén egy királyi pénztárcához képest nagyon is olcsó, Rachel Riley csíkos pólóingben látható, amit jelenleg 28 fontért (kb. 13 ezer forintért) árulnak a boltokban.

Úgy tűnik, Katalin hercegné gyerekeit is ugyanabban a szellemben öltözteti, ahogyan ő maga is összeválogatja ruhatárát. A hercegné ugyanis híres arról, hogy a kedvenc darabjait többször is viseli, sőt a méregdrága ruhák és kiegészítők mellett bátran hord fast fashion márkákat is. Az utóbbi időben például egyaránt láthattuk Cambridge hercegnéjét egy itthon is kapható 15 ezer forintos tornacipőben, valamint egy több millió forintot élő arany flitteres kisestélyiben is, ami persze azért bőven kitelik az évi 22 millió forintos ruhapénzéből...

Via